SK Dynamo PCO České Budějovice - Helas Brno

Tomáš Pecka (hráč PCO): "Minulý zápas, pro nás hrozně důležitý, jsme nezvládli a prohráli s Vlky. Po dobrém výkonu, ale špatné efektivitě jsme prohráli těsně 2:3. Teď nás čeká v domácím prostředí Helas, který bude velice silný, ale veřím, že budeme bojovat a body zůstanou doma. Čas na to konečně zabrat se krátí."

Tomáš Galia (trenér Helasu): "V Budějovicích nás bude čekat soupeř, který má jednu z posledních šancí promluvit do boje o udržení. Čeká nás náročné utkaní, ve kterém budeme muset čelit motivovanému soupeři, který do utkání půjde s velkým odhodláním svoji neúspěšnou sérii zlomit. K zisku tří bodů nás dovedou správně nastavené hlavy, trpělivost a dobře zvolená strategie."
_________________________________________
NE 19:00 | SH Lokomotiva ČB

FK Chrudim - FC Démoni Česká Lípa

Tomáš Koudelka (hráč FK Chrudim): „Máme respekt ke všem týmům a k žádnému nepřístupujeme s tím, že to bude lehký zápas a nastřílíme velké množství branek. Důvodům, proč dáváme tolik gólů, je několik a to nejdůležitější je, že jsme řadu tréninků změnili a zaměřujeme se víc na ofenzívu. Pokud zápasy začínáme ve velké intenzitě a chceme nastřílel co nejvíce gólů celých čtyřicet minut, tak může být výsledek podobný jako poslední zápasy. Vše záleží pouze na nás.”

Karel Kruliš (trenér Démonů): "Do Chrudimi jedeme odehrát zápas, který má jasného favorita, ale chceme se soustředit na obranu a soupeře nepustit do trháku, abychom neutrpěli nějaký debakl."
_________________________________________
NE 19:00 | MSH Chrudim

Další aktuality

Z kabiny: Plzeň se v ůterý může stát prvním finalistou
Z kabiny: Plzeň se v ůterý může stát prvním finalistou 29.04.2024

Interobal Plzeň má v úterý první mečbol na postup do finále. Po vítězství 10:6 na domácí palubovce vyhrál úřadující mistr 5:1 také v Edenu. V úterý od 20:10 tak začne zápas, po kterém můžeme poznat prvního finalistu. Co zaznělo z obou kabin?

Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku!
Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku! 27.04.2024

V pátek 26.4.2024 se neodehrálo druhé utkání semifinálové série s Helasem Brno z důvodu zdravotních potíží chrudimského kapitána Matěje Slováčka. Nyní vám přinášíme informace, jak se bude celá série dále vyvíjet.

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.