Helas Brno – SK Interobal Plzeň

Tomáš Galia (trenér Helasu Brno): "Sérii tří utkání s aspiranty na titul zakončíme s úřadujícím mistrem z Plzně, se kterou se nám dlouhodobě nedaří bodovat. Do utkání půjdeme s čistou myslí, která by nám mohla na palubovce pomoci předvést výkon, který bude pro jasného favorita utkání motivující a donutí našeho soupeře předvést výkon hodný mistra ligy."

Michal Seidler (hráč Plzně): "Zítra nás čeká nepříjemný soupeř. Když se kluci z Helasu sejdou, tak dokážou potrápit všechny týmy. Mají mladý tým v čele se zkušeným Davidem Cupákem. Já osobně se na zápas velmi těším, protože se bude hrát v překrásné hale, kde jsem zažil krásné roky. Do Brna jedeme určitě zvítězit a pevně věřím, že všechny body poputují do Plzně.”
________________________________
PÁ 19:30 | SH Vodova

AC Sparta Praha 17 – FC Démoni Česká Lípa

Beni Simitči (trenér Sparty): „V pátek k nám přijede Česká Lípa, kterou musíme bezpodmínečně porazit a udělat další tři body, které nám v tabulce chybí. Uděláme vše pro to, abychom je získali. Velmi mě mrzí absence Lukáše Křivánka, který si na reprezentačním srazu poranil koleno a minimálně do konce roku nám bude chybět."

Karel Kruliš (trenér Démonů): "Na Spartu jedeme s okleštěným týmem. Už nám chybí pětice hráčů, což je dost, ale i přesto musíme zahrát dobré utkaní."
________________________________
PÁ 20:00 | SC Řepy

SK Olympik Mělník – FTZS Liberec

Jakub Němec (trenér Olympiku): "Po sérii utkání s týmy z top pětky, které se nám nepovedly ani herně ani výsledkově, nás nyní čekají důležitá utkání s týmy okolo nás. Ty musíme zvládnout a znovu začít sbírat body. Stále nás však trápí velká marodka. S Libercem očekávám opět vyrovnané utkání až do konce, jak je zvykem. Bude rozhodovat vůle hráčů po vítězství, nasazení, disciplína a efektivita v koncovce."

Karel Vrabec (trenér FTZS): "Čeká nás další těžký zápas, ve kterém chceme oplatit domácí prohru Mělníku. Jedeme do Mělníku udělat všechno, abychom vyhráli. Olympik má dobrý tým s dobrými individualitami, ale věřím v náš úspěch."
________________________________
PÁ 20:00 | SH Mělník

Svarog FC Teplice – SK Slavia Praha

O tomto utkání píšeme zde.

Další aktuality

Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku!
Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku! 27.04.2024

V pátek 26.4.2024 se neodehrálo druhé utkání semifinálové série s Helasem Brno z důvodu zdravotních potíží chrudimského kapitána Matěje Slováčka. Nyní vám přinášíme informace, jak se bude celá série dále vyvíjet.

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.