Východočeši vedli nad Mělnickými podobně jako týden předtím pražská Sparta už po necelých deseti minutách zcela bezpečným rozdílem a v utkání nepřipustili sebemenší komplikaci.

Pro reprezentantky nabitou soupisku hostí šlo o druhou vysokou výhru během tří dnů, ve středeční dohrávce naložili jen o tři kusy méně brněnskému Helasu. Potvrdili tak punc nejlepšího ligového útoku.

Příštím soupeřem Olympiku bude v pátek 19. listopadu opět doma Liberec. Ten by měl být s rovněž devíti získanými body o poznání stravitelnějším soustem.

Jan Kalabis, hráč Olympiku: „Výsledek hovoří za vše. Soupeř z Chrudimi byl ve všech činnostech někde jinde a my než jsme se přizpůsobili jejich vysokému tempu tak jsme prohrávali 0:6. To se potom hraje proti takovému týmu těžko. Nyní nás čeká Liberec kde musíme konečně zabrat.“

Max (hráč FK Chrudim): „Celkově jsme odehráli dobrý zápas, obrana i útok fungovaly dobře a těší nás, že jsme opět neinkasovali. To je důležité, tak musíme pokračovat dále. Víme, že ještě nejsem v nejlepší formě, ale krok za krokem a zápas po zápasů jdeme dál. Trénujeme a trénujeme, byly zápasy, kdy jsme měli hodně šancí, ale dali málo gólů, pomohla nám nová cvičení na tréninku, ale stále musíme ještě hodně makat.

Statistiky

Další aktuality

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.

Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol
Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol 26.03.2024

Ve čtvrtek od 20 hodin před kamerami projektu Futsalové pondělí bude pokračovat vyrovnaná série mezi domácí Slavií a Oxyworld Baník Chomutov. Jeden z týmů získá mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?

André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol
André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol 25.03.2024

Chrudim vyhrála v Modřicích nad Žabinskými Vlky 5:1 a v pátek už může dotáhnout postup do semifinále. Žabinští Vlci vzdorovali až do třinácté minuty, kdy začal svoji cestu za hattrickem André, po jednom gólu obstarali Igor Martins a Záruba. Za domácí se v závěru prosadil Havlín.