Do začátku utkání vstoupila lépe Plzeň, která i zaslouženě otevřela skóre utkání. O první branku se postaral ve čtvrté minutě Seidler. I nadále pokračoval boj o každý centimetr palubovky. Teplice se postupně zlepšovaly a odměnou jim byly dvě slepené branky ze 13. a 15. minuty. Zasloužili se o ně Felipinho a Jair Varela. Radost z otočení skóre však Svarogu nevydržela příliš dlouho. Plzeň dokázal dotáhnout na 2:2 tři minuty před koncem první půle, opět se prosadil Seidler. Když už to vypadalo, že se strany budou měnit za nerozhodného stavu, udeřil opět domácí celek. Brankáře Němce prostřelil 30 sekund před klaksonem William. 

Druhá půle přinesla na palubovku teplické haly především taktickou bitvu. Ani jeden z týmů nechtěl udělat chybu. Teplice si hýčkaly své jednobrankové vedení a snažily se ho poctivě bránit. Plzeň vystřídala brankáře a s Vahalou se často vydávala do hry v power play. Obrana domácích byla prolomena ve 34. minutě, když na 3:3 srovnal Lukáš Rešetár. Poslední minuty přinesly i další šance, ale branka už nepadla. Oba týmy si tedy rozdělily v zajímavém utkání po bodu.

Tomáš Künzl, asistent trenéra Svarog FC: "Bylo to vcelku vyrovnané utkání. Myslím si, že zasloužená remíza. Chvilkama byla Plzeň lepší, měli výborný úvod a zaslouženě vedli. Poté, co se nám podařilo srovnat, jsme se zase dostali více do hry my. Na konci první půle s námi měl soupeř docela velké problémy. Druhá půle byla velmi vyrovnaná. Škoda těch zranění."

Dušan Künstner, hráč SK Interobal Plzeň: „Věděli jsme, že Teplice mají silnější začátky zápasu a že na nás ze začátku vlétnou. Pro nás bylo důležité, že jsme do zápasu vkročili dobře a šli po brejku brzy do vedení. Škoda, že se nám nepovedlo nějaké akce dotáhnout a odskočit na 2:0. Teplice po našem nedůrazném bránění zapas otočily, pak se nám rychle podařilo vyrovnat a chtěli jsme poločas dohrát v klidu za stavu 2:2, což se bohužel nestalo. Druhý poločas byl jen o tom, jestli uděláme nějakou chybu při hře s gólmanem, a nebo se nám podaří vyrovnat a případně otočit zápas. Podařilo se nám vyrovnat a jen škoda, že jsme nepřidali ještě branku navíc.“

Statistiky

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.