SK Olympik Mělník - FK Chrudim

Jakub Němec, trenér Olympiku: "Sílu Chrudimi nemá ani smysl vyzdvihovat. Bude to pro nás obrovská zkouška. Nám se poslední dobou moc nedaří, navíc se nám sešla velká marodka. Určitě se zaměříme na dobrou obranu, protože branek dostáváme opravdu hodně. Po posledním zápase jsme si k tomu řekli dost věcí. Primárně mi nepůjde o body, ale o to předvést konečně dobrý výkon. V utkání můžeme pouze překvapit."

Jaroslav Kubát (hráč FK Chrudim): „Čeká nás další zápas s nepříjemným soupeřem. Trenér nás při zápasech nutí střílet a tlačí nás do ofenzívy, moc gólů jsme nedávali a trápili jsme se proti papírově slabším soupeřům. Pro naše sebevědomí je dobře, že jsme začali dávat góly a věřím, že to potvrdíme v pátečním zápase v Mělníku.“
___________________________________
PÁ 20:00 | SH Mělník | Livestream

Svarog FC Teplice - SK Interobal Plzeň

André Guimaraes, trenér Svarog FC: "Očekávám náročný zápas. Náš protivník je opravdu velmi silný. Bude to úplně jiný zápas, než minulý týden v Poháru. Za prvé proto, že žádný zápas není stejný, za druhé proto, že po tomto zápase nikdo nevypadne. Jsme velmi sebevědomí, udělali jsme dobrý pokrok. Věříme, že získáme další tři body a prodloužíme sérii neporazitelnosti."

Peter Kozár, hráč Plzně: „Očekávám podobný bojovný zápas jako se odehrál v poháru. Rozdíl vidím v tom, že budeme poměrně víc odpočatí a nastoupíme téměř v kompletním složení. Pohárový zápas nám ukázal, že Teplice mají kvalitní kádr, ale my uděláme všechno pro vítězství.“
___________________________________
PÁ 20:00 | SH Teplice | Livestream

FC Démoni Česká Lípa - SK Slavia Praha

Karel Kruliš (trenér FCD): "Po Plzni přijíždí další těžký soupeř z top týmů a po výhře v derby budou nabuzení potvrdit vítězství. My i když jsme v Plzni ztratili našeho nejlepšího hráče Havrdu, který se zranil tak se pokusíme soupeře potrápit."

David Jošt (Slavia): "Trenér mluvil o tom, že je to s námi někdy jako na horské dráze a střídáme dobré výkony se slabšími, je to možná tím, že máme přece jenom docela mladý tým. Věřím, že výhrou v derby jsme to zlomili a zápas v Lípě zvládneme. Musíme do něj jít plně koncentrovaní od samotného začátku a nepodcenit vůbec nic."
___________________________________
PÁ 20:30 | MSH Česká Lípa | Livestream

SK Dynamo PCO České Budějovice - FTZS Liberec

Petr Benát (hráč PCO): "Troufám si odhadnout, že nedělním utkáním proti Liberci zahajujeme sérii důležitých soubojů, která rozhodne o naší ligové příslušnosti i v následujícím ročníku. Je potřeba se maximálně zkoncentrovat, být zodpovědný a vynaložit veškeré úsilí, abychom se s nejlepšími futsalovými týmy mohli potkávat i nadále. Věřím, že toto v našich silách rozhodně je!"
___________________________________
NE 19:00 | SH Lokomotiva ČB 

Další aktuality

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?