„Nevyhrál lepší tým, ale ten štastnější. Celé utkání bylo vyrovnané a asi by mu slušela remíza,“ řekl po utkání trenér Olympiku Jakub Němec. Zápas skutečně k remíze spěl. Domácí si ale v 38. minutě nepohlídali za stavu 3:3 rozehrávku hostujícího rohového kopu a semifinalista loňského ročníku v utkání počtvrté a tentokrát už definitivně odskočil.

„Za co kluky nepochválím, jsou stále podobné chyby v obraně, ze kterých soupeři snadno skórují. To nás dnes opět stálo bod, ne-li dokonce tři,“ tušil Němec, kterému se ale jinak předváděná hra celkem zamlouvala.

„Přestože nám před utkáním vypadlo několik hráčů (mimo jiné i kapitán Vokoun), tak jsme podali po herní stránce velmi dobrý výkon. Vypracovávali jsme si dost gólových šancí po cely zápas a hlavně v závěrečné power play byla až smůla, co jsme nedokázali proměnit,“ smutnil.

V neúplné tabulce je Olympik se třemi výhrami šestý, v prvním listopadovém kole se představí pro změnu v hale pražské Sparty.

Statistiky

Další aktuality

Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku!
Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku! 27.04.2024

V pátek 26.4.2024 se neodehrálo druhé utkání semifinálové série s Helasem Brno z důvodu zdravotních potíží chrudimského kapitána Matěje Slováčka. Nyní vám přinášíme informace, jak se bude celá série dále vyvíjet.

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.