FK Chrudim - FTZS Liberec

Pa:vel Drozd (FK Chrudim): „V souboji proti Liberci očekávám především zlepšení v naší útočné fázi. V posledním zápase s Teplicemi se nám to moc nedařilo a kvůli tomu jsme také přišli o body. Teď už si další ztrátu bodů nemůžeme dovolit!“

Karel Vrabec (trenér FTZS): „Do Chrudimi se těšíme, protože je to jeden z nejlepších týmů u nás. Budeme chtít navázat na naše dobré výkony v posledních zápasech, ač nás vyšly bodově na prázdno. Chceme to domácím co nejvíce znepříjemnit a zápas si užít. Každý do toho musí dat víc než 100%."
________________________________________
NE 19:00 | MSH Chrudim

AC Sparta Praha - Žabinští Vlci Brno

Martin Hora (hráč Sparty): „Žabinští vlci jsou sice v tabulce na spodních příčkách, ale všichni si jsme dobře vědomi, že to nebude lehký zápas. Jsou bojovní a hrají velmi tvrdě. Musíme se vyvarovat chyb, které jsme dělali v posledních zápasech a ukázat, že v Řepích zůstávají body Spartě!“

Michal Letzel (předseda ŽV Brno): "Na Spartu jedeme s cílem podat poctivý výkon, bojovat ze všech sil a odehrát dobrý zápas s přijatelným výsledkem. Do zápasu půjdeme s čistými hlavami. Nemáme co ztratit."
________________________________________
PO 20:00 | SC Řepy

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?