V prvním poločase se domácí favorit zápasu projevoval poněkud vlažně. I tak otevřel v 6. minutě skóre zápasu Duarte. Svarog ale nepředváděl přesvědčivý výkon, a to soupeř potrestal, když ve 13. minutě srovnal na 1:1. Vedení domácím vrátil dvě minuty před koncem Adriano. Strany se měnily za těsného vedení Svarogu 2:1.

Ve druhé půli se hra Teplic zlepšila a začalo tomu odpovídat i skóre. Za stavu 4:1 se Rapid ještě dokázal přiblížit na rozdíl dvou branek, ale to bylo od soupeře vše. Za Svarog se trefili Abrham, Felipinho, Slepčík a Adriano, který si zkompletoval hattrick. Dalibor Slepčík zaznamenal svou první branku v dresu Svarogu, ale příliš dlouho se z ní bohužel neradoval. Dvě minuty před koncem byl faulován a přivodil si vážnější zranění, které vyžadovalo odvoz záchrannou službou do nemocnice. Tímto přejeme Daliborovi brzké uzdravení! 

Michal Hůla, brankář Svarog FC: "Jediným pozitivem dnešního zápasu jsou tři body. Náš výkon, hlavně v prvním poločase, nebyl vůbec dobrý a příště by se nám to mohlo vymstít. Velkou kaňkou na vítězném derby je také zranění Slepči, kdy všichni doufáme, že bude v pořádku a co nejdříve se k nám připojí."

Matěj Čapek, hráč FC Rapid Ústí nad Labem: "Zápas se mi hodnotí kvůli zranění Dalibora Slepčíka strašně těžce. První poločas jsme se soupeřem zvládli držet krok, v tom druhém už ne. Soupeři gratuluji k vítězství a Daliborovi přeji brzké zotavení a návrat na palubovky. Drž se!"

Statistiky

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?