SK Dynamo PCO České Budějovice - SK Interobal Plzeň

Petr Benát (hráč Dynama PCO): "Čeká nás další v sérii těžkých utkání, tentokrát s mistrovskou Plzní. Trápí nás rozsáhlá marodka, a tak příležitost dostanou opět naši mladí hráči, pro které to bude cenná zkušenost a právě taková utkání je mohou obrovsky futsalově posunout. K zápasu přistoupíme maximálně zodpovědně a pokusíme se být Interobalu důstojným soupeřem.”

Peter Kozár (hráč Plzně): „Osobně si myslím, že nás nečeká lehký zápas, i když jsme v posledních vzájemných zápasech soupeře poráželi. Mají tam několik kvalitních jednotlivců, na které si budeme muset dát pozor. Věřím, že tento duel zvládneme a připíšeme si tři body do tabulky.“
___________________________________
NE 19:00 | SH Lokomotiva ČB

FC Rapid Ústí n. L. - FC Démoni Česká Lípa

Matěj Čapek (předseda a hráč Rapidu): "V neděli nás čeká souboj proti České Lípě, která se momentálně veze na vítězné vlně. I když se Démonům minulá sezóna nevyvedla, v mých očích je to zkušený tým s kvalitou na play-off. Přesto věřím, že utkání zvládneme a připíšeme si body do tabulky. Otázkou však zůstává, v jakém nastoupíme složení vzhledem ke zranění několika hráčů včetně nových posil."

Ondřej Havrda (hráč FCD): "Do Ústí jedeme potvrdit naše zlepšené výkony. Začali jsme vyhrávat a myslím si, že všechny to začalo zase opravdu bavit. Doufám, že v tom budeme pokračovat. K Ústí máme určitě respekt, měli by být posíleni o tři brazilské hráče, takže nás určitě nečeká nic lehkého, ale věřím, že když tomu dáme to, co v posledních zápasech, tak vyhrajeme!"
___________________________________
NE 19:30 | SH Lovosice

FTZS Liberec - AC Sparta Praha 17

Jakub Dlask (brankář Liberce): "Na Slavii nám k bodu chyběl už jen jeden schod a na ten chceme tentokrát vystoupit. Musíme zopakovat náš stoprocentní výkon. Být zodpovědní směrem dozadu a zůstat nebezpeční pro soupeře. Musíme si lépe pohlídat vstup do utkání a nenechat se dostat pod tlak. Věřím, že utkání zvládneme a získáme naše první body s týmem z TOP5.”

Martin Hora (hráč Sparty): "V neděli nás čeká další ze série těžkých zápasů. Tento týden je pro nás opravdu náročný ve znamení třech zápasů. Po Chrudimi a Teplicích jedeme do Liberce, kde nám soupeř nedaruje nic zadarmo. Liberec hraje velmi dobře. Pevně věřím, že zlomíme sérii porážek a z podještědí si do Prahy odvezeme důležité tři body."
___________________________________
NE 20:00 | SH Liberec

Další aktuality

Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol
Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol 01.05.2024

Evertonova kompletace hattricku završila druhé vítězství Chrudimi v sérii s Helasem se stejným skórem 6:0. Dvě branky přidal Radim Záruba a jednu Pavel Drozd. Východočeši mohou v pátek v Heřmanově Městci postoupit do finále, ve kterém si již své místo vybojoval Interobal Plzeň.

Vnuk rozhodl v závěru a Plzeň je ve finále!
Vnuk rozhodl v závěru a Plzeň je ve finále! 30.04.2024

Interobal Plzeň je prvním finalistou! Se Slavií ve třetím duelu vedl o poločase 2:0, sešívaní ale po změně stran zabrali, vyrovnali na 2:2 a pak také na 3:3. Při závěrečné power play ale rozhodl Tomáš Vnuk čtyřicet vteřin před koncem o postupu Interobalu do finále.

Z kabiny: Plzeň se v ůterý může stát prvním finalistou
Z kabiny: Plzeň se v ůterý může stát prvním finalistou 29.04.2024

Interobal Plzeň má v úterý první mečbol na postup do finále. Po vítězství 10:6 na domácí palubovce vyhrál úřadující mistr 5:1 také v Edenu. V úterý od 20:10 tak začne zápas, po kterém můžeme poznat prvního finalistu. Co zaznělo z obou kabin?