FK Chrudim - Helas Brno odloženo

Utkání bylo odloženo na neurčito z důvodu výskytu nemoci Covid-19 v týmu Helasu Brno.

Žabinští Vlci Brno - SK Slavia Praha 

Michal Letzel (předseda ŽV Brno): "V pátek nás čeká další těžký soupeř, zápas ale ze všech sil odjezdíme a nedáme hostům nic zadarmo. V žádném případě se již nedočkáme podobného výsledku jako minulý týden."

David Frič (trenér SK Slavia): "Za nás jedeme do Brna s pokorou, zatím se nám v soutěži střelecky nedaří dle představ a na každý gól se hrozně nadřeme. Budeme se chtít prezentovat zodpovědným a pracovitým výkonem, rádi bychom si odvezli tři body a navázali na domácí vítězství s Libercem."

Jan Homola (kapitán SK Slavia): "Do Brna si jedeme pro tři body a splnit roli favorita. Nicméně nás nečeká vůbec jednoduchý zápas. Vlci už loni ukázali, že nás dokážou velmi potrápit. Nesmíme se dívat na jejich poslední výsledky a musíme hrát svoji hru a s pokorou a zodpovědnosti přistoupit k zapasu."
_____________________________________
PÁ 20:00 | MSH Modřice

SK Olympik Mělník - Svarog FC Teplice

Jakub Němec (trenér Olympiku): "Poslední dva ligové zápasy se nám absolutně nepodařily. Věřím však, že nám postup v poháru vrátil sebevědomí a nakopl nás zpátky do kvalitních výkonů a výsledků. S Teplicemi nás čeká v týdnu již třetí utkání, ale konečně hrajeme znovu doma a na to se těšíme. Teplice patří mezi top tři týmy v ČR, což je motivace předvést kvalitní výkon sama o sobě. Musíme se vrátit k zodpovědnému pracovitému výkonu a rychlému kombinačnímu futsalu. Pak jsme schopni hrát dobré výsledky s kýmkoliv."

Tomáš Šebl (vedoucí Svarog FC): "Do Mělníku pojedeme samozřejmě pro tři body do tabulky, i když očekávám tuhý boj. Domácí jsou zvyklí na svoji specifickou halu. Povedl se jim vstup do sezony, ale mají za sebou i dvě prohry, takže budou chtít zabojovat o body. Myslím si ale, že rozhodne kvalita našeho týmu."
_____________________________________
PÁ 20:00 | SH Mělník

Další aktuality

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?