Jak hodnotíte zápas proti Liberci?

Hodnotím ho nakonec kladně, protože jsme to zvládli za tři body, ale nebylo to jednoduché, zkomplikovali jsme si to víc, než jsme chtěli. Musím pochválit Liberec za to, že hrál zodpovědně celých čtyřicet minut. My jsme to urvali silou štěstí a rizika při power play.

Po vedoucím gólu jste vlastně hned inkasovali, mrzí vás tohle?

Tohle zamrzí pokaždé, když vstřelíte gól a dostanete se na koně, ale pak když hned dostanete branku, tak je člověk zpátky tam, kde byl. Myslím si, že jsme byli celý zápas lepší a aktivnější a vítězný gól jsme si zasloužili.

Po přestávce jste překvapivě prohrávali, s čím jste šli do druhého poločasu?

Chtěli jsme na ně ještě více vlétnout a donutit je nakopávat balony dopředu a my jsme z toho těžili a byli ve hře, chtěli jsme být aktivní a hrát na dva doteky, být v pohybu.

Nakonec jste dal vítěznou branku v samotném závěru, to musí těšit dvojnásobně…

Určitě to potěší, ale byl bych samozřejmě radši, kdybychom vyhráli větším rozdílem a těch branek dalo víc hráčů, ale radost z toho mám, i proto, že jsme chtěli vyhrát a šli při power play do rizika.

Další aktuality

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.

Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol
Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol 26.03.2024

Ve čtvrtek od 20 hodin před kamerami projektu Futsalové pondělí bude pokračovat vyrovnaná série mezi domácí Slavií a Oxyworld Baník Chomutov. Jeden z týmů získá mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?

André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol
André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol 25.03.2024

Chrudim vyhrála v Modřicích nad Žabinskými Vlky 5:1 a v pátek už může dotáhnout postup do semifinále. Žabinští Vlci vzdorovali až do třinácté minuty, kdy začal svoji cestu za hattrickem André, po jednom gólu obstarali Igor Martins a Záruba. Za domácí se v závěru prosadil Havlín.