Ve druhé minutě prověřil ranou z dálky Hric brankaře Mareše, který byl pozorný. Z první šance hostů ve třetí minutě padla hned branka. Varela po sérii šťastných odrazů předložil míč před prázdnou branku Slavíkovi, který se nemýlil. 0:1. O dvě minuty později Jasanský po chybné hlavičce hostujícího obránce, obešel Mareše, ale odkrytou branku trefit nedokázal. A pak přišla další rána. V 8. minutě si Hric při souboji nešťastně přivodil zranění a kromě ztráty hráče skončila situace i druhou brankou. Matas přijmul nabídku Felipinha. 0:2.

Ve 12. minutě si pohlednou akcí vyměnili míč Prokeš s Benátem. Druhý jmenovaný z levé strany předložil míč Prokešovi, který snížil na 1:2. Dynamo bylo v laufu a jen o 20 vteřin později bylo srovnáno. Benát vypíchl míč hostujícímu obránci a Dynamo se hrnulo do brejku, který vedl Prokeš. Ten předložil zpět Benátovi, který ranou mezi nohy vyrovnal na 2:2.

Ve 14. minutě bylo vedení opět na straně hostů. Adriano si potáhl míč na pravé straně a ranou pod břevno zvýšil na 2:3. Hned vzápětí přidal čtvrtou branku Felipinho – 2:4.

Snaha domácích ve druhém poločase byla znát, větší šance ale neznamenala. Ve 23. minutě si vyměnili míč Varela s Adrianem, který přidal druhou branku v utkání - 2:5. O minutu později přidali hosté šestou branku. Diece opět předložil před odkrytou branku tentokrát Felipinhovi, který zvýšil na 2:6. Pro domácí hrůzostrašná pasáž, kterou podtrhl sedmou brankou Varela ve 30. minutě.

Debakl domácích odvrátil ve 38. minutě Benát, který z přímého kopu propálil vše, co mu stálo v cestě. Ve 40. minutě brankař Mareš byl pozdě v souboji s Peckou a vysloužil si červenou kartu. Z přímého kopu Benát nastřelil Jasanského, který patičkou snížil na konečných 4:7.

Tomáš Pecka (hráč Dynama): „Očekávali jsme těžký zápas, a to se také potvrdilo. Časem se nám bohužel zranili dva hráči a museli jsme dohrávat v malém počtu, což se projevilo na herním výkonu. Teplice prokázaly svou kvalitu a zaslouženě vyhrály. I z naší strany se jednalo o zodpovědný a kvalitní výkon."

Martin Matas (hráč Teplic): „Podařilo se nám dát dva rychlé góly, ale pak jsme vypadli z tempa a soupeř dokázal srovnat. Poté jsme ale znovu odskočili o dvě branky. Do druhé půle jsme nastoupili více organizovaně, přidali další góly a až na posledních pár minut jsme soupeře k ničemu nepustili. Výsledek jsme si pohlídali i přesto, že se soupeř nevzdával do samotného konce utkání."

Statistiky

Další aktuality

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.

Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol
Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol 26.03.2024

Ve čtvrtek od 20 hodin před kamerami projektu Futsalové pondělí bude pokračovat vyrovnaná série mezi domácí Slavií a Oxyworld Baník Chomutov. Jeden z týmů získá mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?

André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol
André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol 25.03.2024

Chrudim vyhrála v Modřicích nad Žabinskými Vlky 5:1 a v pátek už může dotáhnout postup do semifinále. Žabinští Vlci vzdorovali až do třinácté minuty, kdy začal svoji cestu za hattrickem André, po jednom gólu obstarali Igor Martins a Záruba. Za domácí se v závěru prosadil Havlín.