SK Dynamo PCO České Budějovice - Svarog FC Teplice

Radim Pouzar (hráč PCO): "Bohužel se nám nepovedla dvě minulá utkání, ve kterých jsme měli jednoznačně bodovat. Od zítřka nás čeká série těžkých zápasů,ale pevně věřím, že nás připraví na důležité období na přelomu listopadu a prosince. Ale to neznamená, ze se nebudeme rvát o každý metr palubovky. Každý soupeř se dá porazit. I když klukům nemůžu pomoct na hřišti, tak i přesto věřím, že prokážou odvahu a obětavost."

André Guimaraes (trenér Svarog FC): "Naším cílem je v každém zápase vyhrát a hrát dobrý futsal. V neděli to od našeho týmu očekávám. Cítím, že každý den je tým organizovanější a na to se musíme soustředit, protože jedině tak splníme náš cíl, kterým je vyhrát všechny soutěže, které hrajeme. Chceme vyhrát a věnovat vítězství Tomášovi Šeblovi, který prochází těžkým obdobím."
_________________________________
NE 19:00 | SH Lokomotiva ČB

AC Sparta Praha - FK Chrudim

Carlinhos (hráč Sparty): „Chrudim má pracovitý tým a jejich hráči se moc dobře znají, protože spolu hrají dlouho. Poctivě jsme se na ně v tréninku připravili a věřím, že to bude velmi zajímavé utkání!"

Éverton (hráč FK Chrudim): „Bude to složitý zápas, Sparta má kvalitní mužstvo a my ho musíme respektovat jako silného soupeře. Pro nás se však nic nemění, hledíme směrem k vítězství, abychom zůstali na čele tabulky. Nadále chceme zlepšovat naše výkony. Budeme připraveni předvést jistý výkon, který bude znamenat kvalitní výsledek.“
_________________________________
PO 20:00 | SC Řepy | živě Tipsport a LSTV)

Dohrávka 4. kola

Helas Brno - SK Olympik Mělník

David Presl (hráč Helasu): "Mělník vstoupil do sezony v obrovské formě. Ze 4 zápasů si připsal 3 výhry a může hrát v naprosté pohodě. Tento rok poskládali kvalitní mančaft se spoustou individualit. My budeme chtít navázat na poslední domácí zápasy s Českými Budějovicemi a Ústím, ve kterých jsme po dobrém výkonu vyhráli a připsat si důležité 3 body do tabulky."

Jakub Němec (trenér Olympiku): "Čeká nás velmi náročný týden, kdy budeme hrát pondělí, středa, pátek. Hned v pondělí na v Brně to nebude nic jednoduchého, protože se nám dlouhodobě na Helasu moc nedaří. Ale nyní je potřeba tam uspět i proto, že musíme odčinit velké zaváhání v České Lípě. Helas má šikovné mladé kluky, kteří jsou vedeni zkušenými borci, takže si musíme sáhnout do svědomí a předvést úplně jiný výkon než v posledním utkání. Takový, který je hoden Olympiku!"
_________________________________
PO 20:00 | SH Vodova

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?