Helas Brno - FC Rapid Ústí n. L.

Vojtěch Cupák (hráč Helasu): "Na další domácí zápas se všichni moc těšíme a doufáme, že před domácími fanoušky urveme další tři body do tabulky. Rapid do sezóny nevstoupil nejlíp, ale dva pro něj velmi důležité zápasy proti Vlkům a Budějovicím zvládl výsledkově na jedničku, takže pojede do Brna s čistou hlavou, což jim může jedině pomoci. My se musíme nachystat na stoprocent, soustředit se na začátek utkání a prodat naše zkušenosti s futsalovostí, kde si troufám říct, že máme navrch. Hlavně se nesnažit hrát hurá futsal nahoru - dolů, to našemu mužstvu příliš nesedí. Jen tak budeme v utkání úspěšní a budem si moci užít pozápasovou večeři se vším všudy."

Matěj Čapek (předseda Rapid UL): "Po zpackaném zápase v Mělníku nás čeká těžký zápas v Brně proti Helasu. Helas spoléhá dlouhodobě na stejnou kostru týmu doplněnou o vlastní odchovance, sehranost a futsalovost. Otázkou je, v jaké sestavě do Brna pojedeme. Cesta k dobrému výsledku povede pouze přes maximální disciplínu a stoprocentní výkon všech hráčů."
__________________________________
PÁ 19:30 | SH Vodova

SK Interobal Plzeň - Žabinští Vlci Brno

Gabriel Rick (hráč Plzně): „Na páteční zápas se všichni těšíme. Po dlouhé době si zahrajeme všichni spolu na domácí palubovce. Chceme pokračovat ve vítězné vlně, navázat na minulý zápas s Libercem a předvést dobrý výkon.“

Michal Odehnal (trenér ŽV Brno): "Do Plzně jedeme s vědomím, že favorit je jasně daný, ale my se chceme hlavně soustředit na své výkony a stabilizovat je. Do sezony se nám nepodařilo vstoupit optimálně a nyní prakticky doháníme tréninkové manko."
__________________________________
PÁ 20:00 | SH Lokomotiva

SK Slavia Praha - FTZS Liberec

David Jošt (hráč Slavie): "Věřím, že to zvládneme, měli bychom tyto týmy porážet. I proto jsem rád, že jsme s těmi nejsilnějšími soupeři dokázali na začátku uhrát tak dobré výsledky. Liberec hraje sympaticky, zlepšili se, ale přesto nepochybuji o tom, že tři body zůstanou v Edenu."

Karel Vrabec (trenér Liberce): "Čeká nás další těžký zápas a opět chceme navázat na poslední dobrý výkony plus tomu pridat ještě něco navíc. Chceme, aby to bylo zase lepší a věřit, že se naše práce na tréninku a v zápase ukáže už i v bodovém zisku. Bude to těžký zápas, Slavie je kvalitní tým, ale doufám, že budeme mít vic štěstí než v předešlých kolech."
__________________________________
PÁ 20:00 | SH Eden

Další aktuality

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?