Vstup do utkání se Spartě vůbec nevyvedl, do vedení se už ve 4. minutě dostali do vedení hosté po gólu Cupáka. Tempo utkání bylo v první půli poměrně vlažné, až v 10. minutě se prosadil domácí Lukáš Křivánek nechytatelnou střelou do spodního rohu branky – 1:1. Remízový stav však netrval dlouho, do vedení poslal hosty v 16. minutě Matejov. Sparta dokázala do konce první půle vyrovnat gólem Angellota, do kabin se tedy šlo za stavu 2:2.

Druhá půle už patřila Spartě, hned po půli se dvakrát prosadil Lukáš Křivánek, který tak završil svůj hattrick – 4:2. V poslední desetiminutovce se ještě zvládl dvakrát prosadit Angellot, diváci tedy mohli vidět dva zkompletované hattricky.

Beni Simitči (trenér Sparty): „První poločas byl z naší strany strašný, i góly, které jsme dali byly o ničem. Byl to takový profesorský futsal, neaktivní, z místa. Vůbec to nebylo dle mého gusta. Po půli jsme se zvedli, hráčům došlo, že musí podávat jiný výkon, v kabině jsme si řekli, co se říct mělo, kluci se nastartovali a zbytek utkání zvládli.“

Vojtěch Cupák (hráč Helasu): "Do utkání jsme vstoupili koncentrovaně a s odhodláním konečně na Spartě urvat nějaké body. Dobře jsme plnili pokyny trenéra Galii a vystupovali do rychlých brejků, které jsme se snažili rychle zakončovat. Dvakrát jsme v utkání dokonce vedli, ale soupeři se pokaždé po naší laxnosti a podcenění podařilo srovnat. Ve druhé půli bylo za dvě minuty po dvou hrubkách po zápase a Sparta si výsledek už pohlídala. Celkově odjíždíme z Prahy s hořkou pachutí, protože víme, že se odsud body odvézt dali. Musíme ale Spartě poděkovat za utkání v duchu fair play a pogratulovat jí. Teď se musíme nachystat se na další, pro nás extrémně důležité utkání s Rapidem, které chceme zvládnout za tři body."

Statistiky

Další aktuality

Z Edenu v pátek uvidíte znovu rozšířený přenos. Slavia vyzve Plzeň
Z Edenu v pátek uvidíte znovu rozšířený přenos. Slavia vyzve Plzeň 25.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Slavií Praha a Interobalem Plzeň uvidíte v pátek večer znovu živě na YouTube a ČT sport Plus. Přímý přenos začne o dvacet minut dřív již předzápasovým studiem. Utkání vypukne ve 20 hodin.

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.