Špatnou formu ale nemají ani Démoni. Svěřenci Karla Kruliše se konečně odrazily ode dna a poslední dva zápasy vyhrály. Naposledy si Démoni přivezli tři body z Českých Budějovic. Zápas z jejich palubovky můžete sledovat i na YouTube

Českolipské futsalisty bodově táhnou Ondřej Havrda a Matěj Maur. Oba mají 6 kanadských bodů v pěti duelech. Statistikám Mělníku vládne jednoznačně Josef Gabčo. Aktuálně nejlepší střelec ligy nastřílel v posledním zápase pět branek do sítě Rapidu. Celkem už má 10 gólů a pět asistencí ve třech odehraných zápasech!

Olympik je po třech duelech stoprocentní. Takto skvělý start do sezony Němcovi sveřenci ještě nezažili. A pokračovat chtějí i na palubovce Severočechů. 

"S Českou Lípou jsou to vždy těžká a bojovná utkání. Zejména na jejich palubovce jsou často vyrovnaná až do konce. Loňská sezona se jim vůbec nevydařila, ale v té letošní podávají mnohem lepší výkony a hlavně získávají body," upozornil kouč Olympiku Jakub Němec. Jeho tým má však jasný cíl - čtvrtou výhru v řadě. "My chceme zvítězit, máme seběvědomí a kvalitu na to, abychom Českou Lípu přehráli. Určitě na ně bude platit výkon s vysokým nasazením, rychlou kombinací a kvalitní obranou. Daří se nám dávat spousta branek, tak věřím, že v tom budeme pokračovat i v utkání v České Lípě."

Českolipský střelec Tomáš Fichtner si uvědomuje důležitost souboje: "Po zvládnutém zápase v Budějovicích nás čeká další neméně důležité utkání s Olympikem. Mělník složil zajímavé mužstvo s řadou dobrých hráčů. My bychom rádi navázali na dvě předešlé výhry, potvrdili vzrůstající výkonost a získali v domácím prostředí všechny tři body."

______________________________________________
FC Démoni Česká Lípa - SK Olympik Mělník
ST 20:30 | MSH Česká Lípa
živě na YouTube

Profil haly

Č. Lípa | MSH

Více
Adresa Wedrichova 3305, Česká Lípa 470 01
Kapacita 200 sezení / 100 stání
Vstupenky 20 Kč dospělí
Sleva pro FUTič Mládež do 10 let zdarma

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?