FK Chrudim - SK Slavia Praha

Max (hráč FK Chrudim): „Pauza nebyla jednoduchá, protože jsme v tréninku nebyli kompletní, ale i tak jsme pokračovali na sto procent. Moc jsme netrénovali s balonem, ale zase jsme na druhou stranu zlepšili fyzickou část. Po dlouhé pauze nás nečeká lehký zápas, soupeř je hodně kvalitní. Nejsme ještě v naší nejlepší formě, ale určitě podáme maximum možného a chceme další vítězství. Krok za krokem pokračujeme dále.“

David Frič (trenér SK Slavia Praha): "Chrudim je pro mě stále nejlepší mužstvo v Česku a čeká nas po měsíční pauze velmi těžké utkání. Prakticky tři týdny jsme nebyli celý tým pohromadě, takže je těžké říct, jak bude vypadat naše hra. Musíme předvést výkon na hranici našich možností, abychom mohli pomýšlet na bodový zisk."

 

_______________________________________
PÁ 20:00 | MSH Chrudim

Žabinští Vlci Brno - Svarog FC Teplice

Michal Odehnal (trenér ŽV Brno): "V zápase s Teplicemi nemáme co ztratit. Do utkání půjdeme s čistou hlavou a budeme chtít převést do hry věci, které trénujeme, abychom si je osvojili a byli více konkurenceschopné."

André Guimaraes (trenér Svarog FC): "Páteční zápas bereme jako příležitost udělat další krok k našemu cíli. Víme, že soupeř nevstoupil do soutěže moc dobře. Tím spíše musíme do zápasu nastoupit se správnou mentalitou a držet se své hry. Jedeme do Brna zvítězit a odehrát dobré utkání. Jako tým stále rosteme a každý další den jsme silnější."

_______________________________________
PÁ 20:00 | NH Modřice

SK Olympik Mělník - FC Rapid Ústí n. L.

Jakub Němec (trenér Mělníka): "S Ústím to pro nás bude zápas prakticky po měsíci, což je velký výpadek z rytmu. Navíc nás během reprezentační přestávky potkalo velké množství zdravotních komplikací, takže se nedařilo ani pořádně trénovat. Proto má Ústí velkou výhodu, navíc může hrát v pohodě, protože dokázali dvakrát zvítězit. Věřím však, že kluci budou o to víc nažhavený na mistrovský zápas a navážeme třemi body na začátek sezony."

Matěj Čapek (předseda FC Rapid UL): "V pátek nás čeká utkání na palubovce mělnického Olympiku. Jedná se o tým, který když mu vše sedne, dokáže potrápit i ty největší favority, obzvlášť na domácí palubovce. Mělník je z mého pohledu černý kůň celé letošní sezóny a do vzájemného utkání nastoupí jako jasný favorit. Přesto uděláme maximum pro to, abychom navázali na dvě výhry v řadě. K bodovému zisku povede cesta pouze přes stoprocentní výkon a maximální zodpovědnost všech hráčů Rapidu."

_______________________________________
PÁ 20:00 | SH Mělník

FTZS Liberec - SK Interobal Plzeň (20:00)

Jakub Dlask (brankář Liberce): "Čeká nás další náročné utkání, tentokrát však v domácím prostředí. Přijede k nám mistrovská Plzeň, které se navíc vrátili reprezentanti z MS. Musíme podat stoprocentní výkon, pokud chceme pomýšlet na dobrý výsledek. Věřím, že nás poženou domácí fanoušci a že společně s nimi dokážeme poprvé získat body se soupeřem z velké pětky."

Michal Seidler (hráč Plzně): „Zápas v Liberci nebude určitě žádná procházka růžovým sadem. Liberec je tým, který se každý rok zlepšuje a je na něm vidět dobrá práce. My, kteří jsme byli na mistrovství světa, musíme opět rychle přepnout na českou ligu. Do Liberce si pojedeme pro vítězství, ale jak říkám, nebude to jednoduché. Musíme předvést naši hru a tak můžeme být úspěšní. Ligu jsme dlouho nehráli, takže se v Plzni na zápas všichni těšíme.“

_______________________________________
PÁ 20:00 | Dukla Liberec

Další aktuality

Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku!
Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku! 27.04.2024

V pátek 26.4.2024 se neodehrálo druhé utkání semifinálové série s Helasem Brno z důvodu zdravotních potíží chrudimského kapitána Matěje Slováčka. Nyní vám přinášíme informace, jak se bude celá série dále vyvíjet.

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.