Svarog FC Teplice - FTZS Liberec

Michal Hůla (brankář Svarog FC): "V pátek nás čeká konečně po třítýdenní pauze další ligový zápas proti Liberci. V přestávce jsme měli možnost doléčit zranění, kterých nebylo málo. Věřím, že navážeme na vítězství proti Spartě a opět předvedeme kvalitní výkon, který bude ohodnocen důležitými třemi body do tabulky."

Karel Vrabec (trenér FTZS): "V pátek nás čeká cesta na palubovku Teplic a tím také série těžkých utkání. Oproti předešlým utkáním budeme muset upravit styl naší hry a soustředit se více na obrannou fázi. Jedeme do Teplic s cílem soupeře co nejvíce potrápit a nenechat jim nic zadarmo. Budeme se snažit podat dobrý týmový výkon."

______________________________________
SH Teplice | PÁ 20:00 | živě Tipsport a LSTV

FC Démoni Česká Lípa - Žabinští Vlci Brno

Karel Kruliš (trenér FC Démoni): "V pátek nás čeká bitva s Vlky, se kterými musíme bezpodmínečně vyhrát, nic jiného neberu. Pevně věřím, že se nachystáme a budeme konečně produktivní v zakončení. To je to, co nás tíží. Ale věřím, že to protrhneme a z šancí, které si vytvoříme, budeme skórovat. To je cíl k úspěchu."

Michal Letzel (předseda ŽV Brno): "V České Lípě se musíme pokusit překročit vlastní stín a pokusit se neprohrát. S velkým počtem zraněných hráčů základní sestavy to bude ale velice složité. Ale zkusíme to!"

______________________________________
SH Česká Lípa | PÁ 20:30 | živě YouTube

FC Rapid Ústí n. L. - SK Dynamo PCO České Budějovice

Jaroslav Zápotocký (hráč Rapidu): "Očekávám hodně vyrovnaný zápas. Všichni víme, že to je jeden ze zápasů, kde musíme plně bodovat, abychom se udrželi v nejvyšší soutěži. Budeme chtít navázat na hru z minulého zápasu a věřím, že zabodujeme."

Vojtěch Vejvar (trenér Dynama PCO): "Po reprezentační pauze zajíždíme už po třetí za sebou na palubovku soupeře, tentokrát do Ustí. Čekám vyrovnané utkání, ale když předvedeme zodpovědný výkon jako v obou brňenských utkáních, tak věřím, že si minimálně bod odvezeme.”

______________________________________
SC Sluneta | NE 19:00

Další aktuality

Z Edenu v pátek uvidíte znovu rozšířený přenos. Slavia vyzve Plzeň
Z Edenu v pátek uvidíte znovu rozšířený přenos. Slavia vyzve Plzeň 25.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Slavií Praha a Interobalem Plzeň uvidíte v pátek večer znovu živě na YouTube a ČT sport Plus. Přímý přenos začne o dvacet minut dřív již předzápasovým studiem. Utkání vypukne ve 20 hodin.

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.