Žabinští Vlci Brno - FC Rapid Ústí n. L.

Michal Letzel (prezident ŽV Brno): "Jsme v situaci, kdy s Rapidem nutně potřebujeme vyhrát a zároveň v situaci, kdy nevíme ani přesně, kdo v pátek nastoupí. Ke třem již dříve zraněným oporám, které již nehrály ani v prvních dvou kolech, si odvezl z Mělníka další hráč zlomeninu nártu. Díky popsanému začátku sezony nebudeme ani v tomto zápase favoritem, přesto se to v pátek musíme pokusit nějak přetlačit. Třeba jen vůlí a nasazením!"

Matěj Čapek (FC Rapid Ústí nad Labem): "Zápas v Brně bude pro oba týmy velmi důležitý. I přes to, že nebudeme v plném složení, rádi bychom Vlkům vrátili loňské dvě porážky. Cesta k tomuto cíli povede přes maximálně zodpovědný a týmový výkon."

___________________________________
PÁ 20:00 | MSH Modřice

FTZS Liberec - FC Démoni Česká Lípa

Karel Vrabec (trenér FTZS): "Těšíme se na další zápas a chceme před domácími diváky napravit jak výkon, tak výsledek z posledního domácího zápasu. Démoni po dvou těžkých kolech ještě nebodovali, takže určitě jedou k nám něco vybojovat. Čeká nás těžký souboj, ale věřím, že navážeme na venkovní výhru."

Petr Zapletal (hráč FC Démoni): "V neděli nás čeká těžké a pro nás důležité utkání. Liberec udělal každou sezonu obrovský kus práce. Na výsledcích a umístění je to znát. Věřím ale v naši sílu. Do Liberce pojedeme s jasným cílem, a to jsou body, pro které uděláme vše."

___________________________________
NE 20:00 | SH Dukla Liberec

Další aktuality

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?