Zajímavý výsledek se zrodil v Edenu. Domácí Slavia podlehla Olympiku Mělník 1:2. Za hosty nastoupil i futsalový světoběžník Jiří Novotný, jenž naposledy působil v Liberci. Gólově se ale prosadili jiní. V 7. minutě se radoval Babovák a ve 13. minutě Gabčo. Poločasové vedení 2:0 nakonec hostům stačilo. Sešívaní snížili ve 32. minutě po trefě Ostráka na konečných 1:2. 

Plzeň vyrazila k přípravnému utkání do Německa. Proti Hohenstein-Ernstthal vyhráli Západočeši 3:2. Na úvodní branku Vnuka brzy odpověděl exsparťan Fogaca. Po přestávce se radoval Buchta, ale Němci znovu srovnali krok po trefě Wittiga. Rozhodující slovo si ale vzal znovu mladík Buchta, který utkání svým druhým gólem rozhodl.

 

Další aktuality

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.