Teplice mohou být spokojeny, protože se semifinále vrátí zpět do jejich azylu do Chomutova. Ve třetím zápase se dvakrát prosadil Paulinho, který srovnal nepříznivý stav. Svarog si poradil i se ztrátou tří hráčů základní sestavy. Do sestavy by se do čtvrtého duelu měl vrátit Claudinho i Adriano, kteří patří mezi základní kameny. Adriano je navíc s Joaem Sallou ve vedení teplické produktivity. 

Chrudim bude mít podruhé na dosah ukončení série a další postup do finálového klání. Jistým účastníkem této fáze je poprvé v historii Interobal. Ve třetím zápase měli Východočeši dobrý vstup do zápasu po brance Yuriho. Trefil se také David Drozd, ale na ukončení série to nestačilo. Právě tito dva futsalisté jsou společně s Évertonem nejproduktivnějšími hráči Chrudimi v play-off.

Eloy Alonso (trenér, Svarog FC): „V pátek nás čeká další velký zápas. Vyrovnanost obou celků je vidět ve všech zápasech. Rozhodují malé detaily. Musíme se soustředit a vydat ze sebe maximum. Do hry se nám vrátí dva hráči. Půjdeme si pro vítězství a pátý zápas série. Tým je po úterním vítězství dobře naladěný a nic nevzdává.“

Felipe Conde (trenér, FK Chrudim): „Pro další utkání musíme zkontrolovat stav jednotlivých hráčů, podle čehož následně sestavíme plán. Třetí zápas je již za námi, musíme se plně soustředit na ten následující. V zápasech budou rozhodovat detaily. K tomu, abychom odvedli dobrý výkon, musíme být znovu maximálně koncentrováni.“

________________________________________________
Svarog FC Teplice - FK Chrudim
PÁ 19:00 | MSH Chomutov
živě na Tipsport a LSTV

Profil haly

Chomutov | MSH

Více
Adresa Mánesova 4980, Chomutov
Kapacita 700 sezení / 350 stání

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.