Chrudim začala svou cestu zápasem skvěle. Po pár vteřinách otevřel skóre Yuri. Teplice nečekaly s odpovědí dlouho: ve třetí minutě srovnal na 1:1 Paulinho. Jenže východočeši znovu strhli vedení na svou stranu, když v 8. minutě překonal Casassu David Drozd. Vedení ale domácímu celku do přestávky nevydrželo. Paulinho svým druhým gólem v utkání překonal Rennana z úniku - 2:2.

Ve druhé půli se hrála taktická bitva. Nikdo nechtěl udělat chybu, přesto se oba celky dostaly do dobrých šancí, ale brankáři své spoluhráče podrželi. Zápas tedy dospěl do prodloužení, kde se hrálo v podobném duchu jako v druhém poločase. Bez branek. Souboj tak rozhodly penalty, ve kterých Teplice zvítězily 4:2. Série se tak za stavu 2:1 pro Chrudim stěhuje znovu do Chomutova.

Felipe Conde (trenér FK Chrudim): „Jak jsme očekávali, byl to další vyrovnaný zápas. První poločas se hrálo hodně otevřeně, po přestávce jsme byli více na balonu, ale nebyli jsme schopni skórovat. V prodloužení jsme v naší snaze pokračovali, s penaltami nejsme spokojeni. Nyní si musíme odpočinout a přemýšlet o tom, jak nejlépe odehrát čtvrté utkání.“

Jiří Baran (hráč Svarog FC): „Skvěle zvládnutý zápas. I přes zranění a vykartované hráče jsme podali vynikající výkon na hraně fyzických možností. Nezbývá než se připravit na páteční zápas a znovu podat podobný výkon. Nevzdáváme se."

Statistika

Fotogalerie

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?