2015/2016 - čtvrtfinále
Slavia Praha – Interobal Plzeň 3:1 na zápasy

Výsledky: 7:1 (Eden), 2:10 (Plzeň), 5:0 (Eden), 6:1 (Plzeň)

V dresu Slavie tuto sérii zažil už pouze současný kapitán Jan Homola, nastupoval v ní také současný sportovní ředitel Tomáš Matějka a Petr Oliva, který v současném týmu již také působí. Slavii vedl trenér Martin Brychta s asistentem Davidem Filingrem, Plzeň pak Petr Kučera, který se spoléhal na Tomáše Vnuka. Zlomový zápas přišel ve třetím duelu v Praze, kdy byl v závěru vyloučen právě Vnuk, který pak v posledním střetnutí Západočechům chyběl. Za Slavii chytal Ondřej Vahala, který v současnosti působí v Plzni. Slavia pak v semifinále vypadla s Benagem Zruč nad Sázavou, avšak získala bronzovou medaili, neboť skončila na 3. místě také po základní části tehdejší Chance futsal ligy.

2016/2017 - čtvrtfinále
Slavia Praha – Interobal Plzeň 3:1 na zápasy

Výsledky: 4:3 po prodloužení (Plzeň), 7:2 (Eden), 3:5 (Plzeň), 6:4 (Eden)

Slavia ve své nejúspěšnější sezoně došla až do finále a získala stříbrné medaile. Tuto sérii zažili kromě Jana Homoly také Radim Záruba a v dresu Plzně Michal Holý. Červenobílí vedení Martinem Brychtou vyhráli na palubovce soupeře první zápas, který rozhodl v prodloužení Záruba. Dvě další vítězství přidali pak v Edenu, Antonín Hrdina nastřílel v sérii dva hattricky. Jednou se prosadil ve slávistickém dresu také gólman Ondřej Vahala. Po Plzni vyřadila Slavia v semifinále Benago, ve finále podlehla Chrudimi. Slavia vstupovala do play-off až z 5. místa po základní části, tak jako letos.

2018/2019 čtvrtfinále
Slavia Praha – Interobal Plzeň 3:0 na zápasy

Výsledky: 4:2 (Eden), 7:5 (Plzeň), 5:0 (Eden)

Slavii v této sezoně vedl srbský trenér Ivan Božovič a proti Interobalu nastoupili Marek Karpiak, David Jošt, Zdeněk Sita, Igor Leovski, Jan Homola a Radim Záruba. Leovski vstřelil dvě branky v rozhodujícím zápase. Plzeň vedl současný trenér Slavie David Frič. V jeho kádru už byl Lukáš Rešetár a Michal Holý a také dva současní slávisté Jan Křemen a Zdeněk Sláma. Křemen vstřelil v sérii tři branky. Slavia v semifinále prohrála se Svarogem Teplice.

Další aktuality

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.

Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol
Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol 26.04.2024

V pátek večer jsou na programu druhé zápasy semifinále. Chrudim vyráží do Brna a Plzeň do pražského Edenu se stejným cílem - vyhrát podruhé a získat mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?