Teplice už hrály v azylu ve čtvrtek, kdy porazily v Lovosicích České Budějovice 4:1. S největší pravděpodobností skončí po základní části na třetí pozici. Na druhou Chrudim ztrácí šest bodů, ale mají jen o jeden zápas méně. Oba celky by se tedy mohly střetnout v semifinále play off.

Žabinští Vlci Brno pojedou přes celou republiku s cílem udržet se na pozici, která by za normálních okolností zaručovala záchranu soutěž. Jihomoravané navíc v posledním zápase doma porazili Českou Lípu 7:4. Na severu Čech mohou jen překvapit a třeba využít formu střelce Havlína.

Jiří Baran (hráč Svarog FC): "Od zápasu s Brnem očekávám pouze naši výhru. Měla by se projevit rozdílná kvalita. Po sérii ne zrovna přesvědčivých výsledků půjdeme do utkání naplno a s cílem vyhrát s co největším rozdílem."

Michal Letzel (prezident Žabinských Vlků): "I když se opět nepředstavíme v kompletní sestavě, zápas se Svarogem pro nás jistě bude další cennou zkušeností."

________________________________________________
Svarog FC Teplice - Žabinští Vlci Brno
SO 12:00 | SH Chomutov

Profil haly

Chomutov | MSH

Více
Adresa Mánesova 4980, Chomutov
Kapacita 700 sezení / 350 stání

Další aktuality

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?