Tepličtí hrají reálně o udržení třetí pozice před play off. V minulém kole totiž překvapivě prohráli v Mělníku 2:3 a přišli o šanci na druhé místo. Ta je nyní v rovině teorie. Předtím Severočeši vyhráli sedm duelů v řadě. Teplické táhne nejlepší střelec týmu Adriano, který se radoval sedmnáctkrát. Nejlepším nahrávačem je Deco, jenž asistoval u třiceti teplických branek.

Dynamo PCO naopak bojuje o samotnou účast v play off. Na Mělník ztrácí na deváté pozici čtyři body a los není pro Jihočechy příznivý. Po středečním zápase s Chrudimí (skončil po uzávěrce tohoto článku) a souboji s Teplicemi pojedou ještě na Slavii. Šance do vyřazovacích bojů je tedy malá.

První vzájemný zápas obou soupeřů skončil před týdnem jednoznačně. Svarog vyhrál v Českých Budějovicích 7:1. Hattrickem se blýskl Joao Salla.

Michal Hůla (brankář Svarog FC): „V dalším zápase nás čeká po týdnu opět tým z Českých Budějovic. Po prohře s Mělníkem musíme zápas zvládnout za tři body a naladit se tak před blížícím se play off zpět na vítěznou vlnu.“

Jakub Hric (hráč Dynama PCO): „Čeká nás velmi těžké utkání na palubovce Teplic, domácí tým má ve svém týmu plno skvělých hráčů o tom jsme se sami přesvědčili v domácím zápase. Pojedeme tam s cílem být minimálně rovnocenným a důstojným soupeřem. Pokusíme se je co nejvíce potrápit.“

___________________________________________________
Svarog FC Teplice - SK Dynamo PCO České Budějovice
ČT 20:30 | SH Chemik Lovosice
živě Tipsport a LSTV

Profil haly

Lovosice | Chemik

Více
Adresa U stadionu 1022, 410 02 Lovosice
Kapacita 700 sezení / 100 stání
Vstupenky 30 Kč dospělí
Sleva pro FUTič mládež do 15ti let zdarma

Další aktuality

Z Edenu v pátek uvidíte znovu rozšířený přenos. Slavia vyzve Plzeň
Z Edenu v pátek uvidíte znovu rozšířený přenos. Slavia vyzve Plzeň 25.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Slavií Praha a Interobalem Plzeň uvidíte v pátek večer znovu živě na YouTube a ČT sport Plus. Přímý přenos začne o dvacet minut dřív již předzápasovým studiem. Utkání vypukne ve 20 hodin.

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.