Brněnští už přišli o možnost zahrát si play off. Nyní jim tedy jde o čest a sebevědomí do příští sezony. Momentálně patří Odehnalovým svěřencům desátá příčka s jedenácti body. V minulém kole si Jihomoravané dostali jedenáct branek na palubovce lídra z Plzně, nicméně předtím dvakrát uspěli. V České Lípě remizovali 3:3, když vyrovnali minutu před koncem. Předtím porazili doma ústecký Rapid 5:3! Domácím bude v utkání stále chybět vyloučený Michal Kratochvíl, který dostal trest na čtyři zápasy za bouřlivý závěr utkání právě v České Lípě.

Česká Lípa stále v roce 2021 nepoznala chuť vítězství. Démoni po špatných výsledcích klesli na poslední místo se ziskem pouhých osmi bodů. Bod po restartu ligy získali pouze doma z Žabinskými Vlky a na radost z výhry čekají od 2. října, kdy porazili doma Rapid. V posledním kole prohráli svěřenci Karla Kruliše na Spartě 4:6.

Jaroslav Pšurný (brankář ŽV): „V posledním domácím zápase budeme chtít bodovat a dobrým výkonem poděkovat našim fanouškům, všem členům klubu, funkcionářům, zdravotníkům, kustodům… Zkrátka všem, co mají zelené futsalové srdce. Hlavně díky nim máme možnost poměřovat se s futsalovou elitou.“

Karel Kruliš (trenér Démonů): „V Brně budeme chtít konečně bodovat naplno. Musíme stavět na tom, že jsme v zápase se Spartou konečně dali nějaké góly. To je základ k vítězství. Čekají nás tři poslední zápasy v této nepovedené sezoně, tak pevně věřím, že už nejsme pod tlakem, budeme hrát uvolněně, půjdeme si tyto zápasy užít a budeme mít hlad po vítězství.“

______________________________________________________
Žabinští Vlci Brno - FC Démoni Česká Lípa
NE 19:00 | SH Vodova 2
živě na YouTube

Profil haly

Brno | Vodova 2

Více
Adresa Vodova 336/108, Brno
Kapacita 900

Další aktuality

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.

Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol
Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol 26.04.2024

V pátek večer jsou na programu druhé zápasy semifinále. Chrudim vyráží do Brna a Plzeň do pražského Edenu se stejným cílem - vyhrát podruhé a získat mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?