Mělnický celek bez zraněného brankáře Jana Žežulky padl s Chrudimí 2:8. Kosmetickou změnu skóre provedli svými brankami Alexsander Nedostup a Jan Kalabis. Trenér Jakub Němec postrádal v zápase mimo brankáře Žežulky ještě tři nejproduktivnější hráče Mělníku Šupa, Hrdého a Moravce. V průběhu zápasu s Chrudimí museli odstoupit další dva hráči. Je tedy velkým otazníkem, koho Mělník do duelu s Teplicemi nasadí. První vzájemné střetnutí mezi oběma celky v této sezoně skončilo před dvěma týdny výhrou Svarogu 7:0.

Svarog si ve středu v poklidu dokráčel ke třem bodům. V českobudějovické hale Lokomotiva zvítězili svěřenci trenéra Alonsa přesvědčivě 7:1. Do hry se tak mohli dostat i hráči, kteří jindy tolik příležitostí nedostanou. Několik minut na palubovce strávil také osmnáctiletý Luděk Žolcer. Teplice měly pod kontrolou celý zápas a z hattricku se mohl radovat Joao Salla. Další tři asistence si připsal do kanadského bodování Deco. Brazilský futsalista zapsal čtyři asistence i v prvním vzájemném duelu s Mělníkem a bude chtít jistě znovu bodově zazářit.

Jakub Němec (trenér, SK Olympik Mělník): „Hned po třech dnech od Chrudimi nás čeká další velmi těžké domácí utkání s Teplicemi. Nedávné vzájemné měření sil na jejich půdě nám ukázalo, v čem máme rezervy a doufám, že předvedeme mnohem lepší výkon než v tomto utkání. Teplice mají skvělé technické hráče, jsou velmi silní v útoku a dávají hodně branek.“

Eloy Alonso (trenér, Svarog FC Teplice): „Po středečním zápase v Českých Budějovicích nás čeká další zápas na půdě soupeře. Tentokrát jedeme na Mělník, který se snaží upevnit pozici před play off. Bude to znovu důležitý zápas, ve kterém musíme být po celých 40 minut maximálně soustředěni a hrát na vysoké úrovni. Tyto tři body potřebujeme. Stále máme problémy se zraněnými hráči. Ostatní hráči tak musí tvrdě pracovat, aby získali další vítězství.“

_____________________________________________
SK Olympik Mělník - Svarog FC Teplice
PÁ 20:00 | SH Mělník
živě na Facebooku

Profil haly

Mělník | SH

Více
Adresa Pod Vrchem 3421, 27601 Mělník
Kapacita 120 sezení, 100 stání
Vstupenky 30 Kč

Další aktuality

Známe termíny finále, začíná se v úterý 14. května v Chrudimi
Známe termíny finále, začíná se v úterý 14. května v Chrudimi 07.05.2024

Počtvrté bude mít finále play off 1. Futsal ligy stejné složení - vítěz základní části FK Chrudim vyzve úřadujícího mistra Interobal Plzeň. Série začne v úterý 14. května v Heřmanově Městci. Nového či staronového mistra poznáme nejpozději o dvanáct dnů později.

Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále!
Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále! 03.05.2024

FK Chrudim porazila ve třetím zápase Helas 7:2 a postoupila do finále, ve kterém vyzve Interobal Plzeň. David Drozd v zápase vstřelil 250. branku a vstoupil do Klubu 250. Sedmou branku domácích vstřelil legendární Roman Mareš. Výsledek série znamená, že bronzové medaile získala Slavia.

Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále?
Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále? 03.05.2024

V pátek večer může Chrudim dokončit dobře rozdělanou práci a po dvou výhrách 6:0 postoupit do finále, kam se již dostal loňský mistr Interobal Plzeň. Helas se ale nevzdává a bude chtít sérii prodloužit. Co zaznělo z kabin?