Dynamu patří v tabulce devátá příčka. Na pozici zaručující účast v play off chybí Jihočechům čtyři body. Ty musí získat v posledních pěti duelech. A moc lehkých zápasů je nečeká, stejně jako ten středeční. Českobudějovičtí jsou ale do utkání povzbuzeni výhrou 4:2 z České Lípy. Předtím však prohráli v Ústí nad Labem 6:7. Domácím navíc bude chybět lídr kabiny Radim Pouzar, který v minulém duelu uviděl čtvrtou žlutou kartu.

Teplice nejsou v dobré náladě. Ne však kvůli výsledkům, ale díky faktu, že z jejich haly se stane očkovací centrum. V Teplicích si tak už nezahrají, proto jezdí trénovat do Krupky a do Lovosic, kde odehrají zbytek domácích utkání. Svarog je v tabulce aktuálně třetí. Má stejně bodů jako Chrudim, ale o gól prohrává ve vzájemné bilanci. Svěřenci kouče Eloye Alonsa vyhráli posledních šest zápasů v řadě a nyní chtějí posedmé.

V letošní sezoně se oba celky ještě nepotkaly. Loni vyhrály oba duely Teplice 8:4 a 5:2.

Eloy Alonso (trenér Svarog FC): „Víme, že každý zápas je těžký. České Budějovice mají dobrou formu. My se pokusíme dát dohromady zraněné hráče a vrátit je do formy. Nemůžeme odpočívat, potřebujeme další vítězství. Na konci základní části musíme ukázat to nejlepší z nás bez ohledu na soupeře. Musíme být stoprocentně soustředění.“

Martin Slavík (hráč PCO): „Po dobrém výkonu v Lípě nás teď čekají favorizované Teplice, se kterými nás nečeká nic lehkého. Pokusíme se být vyrovnaný soupeř a z utkání vytěžit maximum. Povedlo se nám ustálit kádr, nicméně i tak budeme bez kapitána Pouzara, který má pauzu kvůli žlutým kartám. Jsme kousek od play off a chceme se o něj porvat.“

_______________________________________________________
SK Dynamo PCO České Budějovice - Svarog FC Teplice
ST 19:00 | Lokomtiva ČB
živě na Tipsport a LSTV

Profil haly

Č. Budějovice | Lokomotiva

Více
Adresa Třebízského 1044/1, 37006 České Budějovice
Kapacita 300 sezení / 50 stání
Vstupenky 50 Kč

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.