Domácí nastoupili do utkání bez opor Fichtnera a Havrdy, těžko však posoudit, zda by jejich přítomnost něco na výsledku změnila.

Skóre utkání se poprvé měnilo v 11. minutě a to zásluhou hostujícího Radoucha, který poslal míč přesně k tyči – 0:1.

Radost však Jihočechům dlouho nevydržela, protože už za 25 veřin předvedl skvělou akci domácí gólman Kirov, který nejen že vystihl hostující přihrávku, ale dokonce byl i zakončovatelem následného útoku – 1:1!

Přesto nakonec do kabin odcházeli spokojenější hosté, když se znovu trefil Radouch – 1:2.

Hostujícím hráčům se povedlo brzy po příchodu na palubovku přidat další branku Radouchem, který tak zkompletoval hattrick – 1:3.

A to nebylo z jeho strany vše, protože ve 24. minutě to bylo jeho zásluhou už dokonce 1:4.

Když se povedlo domácímu Švecovi o tři minuty později snížit na 2:4, ještě se ten zápas nezdál být pro Démony ztracen, jenže to by se museli dostat do nadějných příležitostí, což se nestalo…

Karel Kruliš (trenér Démonů): „Máme za sebou zápas, ve kterém jsme nebyli určitě horším týmem, ale opět jsme nebyli produktivní. České Budějovice využily každého zaváhaní a trestaly nás góly. Před zápasem jsme věděli, že jsou mimo hru Havrda a Fichtner, za karty mimo byl i Caizl a k tomu se přidalo zranění Zapletala. Ale přesto jsme podali dobrý výkon, jen ta koncovka nás trápí. .Nezbývá než zápasy, které jsou před námi, dohrát a na tuto sezonu rychle zapomenout.“

V pondělí se Démoni střetnou se Spartou: „V pondělí, kdy zavítáme na stále se zlepšující Spartu, pojedeme s cílem odehrát slušný zápas. Bude to nesmírně těžké utkání, ve kterém si musíme dokázat, že silné týmy nám sedí a umíme s nimi hrát vyrovnané partie,“ dodává Kruliš.

Statistika

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?