Démoni proti ŽV Brno zastavili sérii proher a připsali si první bod, ale po zápase litovali toho, že nezískali body tři. Trenér Karel Kruliš otevřeně prohlásil, že je rád, že se letos z 1. FUTSAL ligy nesestupuje, protože jeho tým by byl teď v hodně kritické situaci. Jako doklad jeho slov se stačí podívat na tabulku – Démoni se už propadli na poslední místo, ze kterého se mohou dostat jen výhrou za tři body. Krulišovi proti Dynamu budou chybět hned dvě opory, které nasbíraly čtyři žluté karty – Havrda a Fichtner.

Dynamo prožilo divoký zápas na severu Čech proti Rapidu. Nejprve dokázalo vyrovnat stav 0:4, pak ale gólman Zdeněk Křížek dostal červenou kartu za hraní rukou mimo brankoviště a do branky musel jít hráč z pole – Stanislav Peterek. Českobudějovičtí se ale ani za této situace nevzdali a dosáhli na kontaktní gól a prohráli jen 6:7. V prvním vzájemném zápase proti Démonům dokázala parta kolem Radima Pouzara efektivně diktovat tempo hry a proměňovat šance. Nejlepší střelec Petr Benát už má na svém kontě solidních čtrnáct branek, v Ústí nasázel soupeři hattrick. Pokud chce Dynamo stále pomýšlet na play-off, musí v Lípě zabodovat naplno.

Karel Kruliš (trenér Démoni Česká Lípa): „V pátek nás čekají houževnaté Budějky,ale my jim chceme vrátit porážku, kterou jsme utrpěli na jejich palubovce. Jsme bez dvou klíčových hráčů Havrdy a Fichtnera, ale i přesto už věřím ve tři body.“

Radim Pouzar (hráč Dynamo PCO České Budějovice): "Čeká nás po krátké odmlce opět tým Démonů. Určitě chceme napravit nešťastné utkání na Rapidu. Ale na druhou stranu víme, že nás čeká velmi silný a futsalově kvalitní tým. Věřím, že pokud budeme disciplinovaní, jsme schopni přivézt do Českých Budějovic vítězství."

____________________________________________________________
FC Démoni Česká Lípa - SK Dynamo PCO České Budějovice
PÁ 20:30 | MSH Česká Lípa
živě na YouTube

Profil haly

Č. Lípa | MSH

Více
Adresa Wedrichova 3305, Česká Lípa 470 01
Kapacita 200 sezení / 100 stání
Vstupenky 20 Kč dospělí
Sleva pro FUTič Mládež do 10 let zdarma

Další aktuality

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.

Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol
Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol 26.04.2024

V pátek večer jsou na programu druhé zápasy semifinále. Chrudim vyráží do Brna a Plzeň do pražského Edenu se stejným cílem - vyhrát podruhé a získat mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?