Dynamo naposledy doma vzdorovalo Spartě, se kterou prohrálo 4:6, o dvě branky podlehla parta kolem Radima Pouzara také v Brně na Helasu, kde Českobudějovičtí vyšli střelecky naprázdno. „Nemyslím, že bychom odehráli špatné utkání, bohužel v ofenzivní fázi nám Helas díky své koncentrované a zodpovědné hře příliš nedovolil a jen těžko jsme se prosazovali,“ uvedl k tomu po zápase Petr Benát, který je s deseti brankami a sedmi asistencemi nejproduktivnějším domácím hráčem. Dynamo bude už tradičně spoléhat na technické kousky a střelecký potenciál Davida Radoucha.

Démoni podávají zlepšené výkony, potrápili Plzeň i Chrudim, v posledním kole sahali po historických bodech proti Slavii. V poslední minutě mohl Fichtner vystřelit bod, ale z kroku nedokázal překonat padajícího brankáře Karpiaka, Démoni tak prohráli 3:4. Výsledkově prožívají zatím velice nevydařený rok, prohráli osmkrát v řadě, ale každá série jednou musí skončit. Proti Slavii se poprvé trefila nedávná posila Vítězslav Hrubý, velmi solidním výkonem se prezentoval také brankář Martin Mareš. Přijde zlom už tuto středu?

Štefan Beránek (brankář Dynamo PCO České Budějovice): „Ve středu nás čeká velice důležité utkání s Českou Lípou. Lípa má kvalitní mužstvo, které dokáže potrápit favority. Určitě nás nečeká lehký zápas, ostatně to budou nervy jako vždy, když hrajeme na domácí palubovce. Pohled do tabulky naznačuje, jak důležité utkání pro oba celky je.“

Jiří Šubrt (prezident klubu Démoni Česká Lípa): „Několik posledních utkání jsme prohráli, ale odvedli hezké výkony. Zápas v Českých Budějovicích je pro nás velice důležitý, doufám, že ho zvládneme a po dlouhé šňůře neúspěchů se budeme opět radovat. Budějovice jsou těžký a nepříjemný soupeř, ale to my, doufám, také.“

__________________________________________________________
SK Dynamo PCO České Budějovice - FC Démoni Česká Lípa
ST 19:00 | SH Lokomotiva
živě na Tipsport a LSTV

Profil haly

Č. Budějovice | Lokomotiva

Více
Adresa Třebízského 1044/1, 37006 České Budějovice
Kapacita 300 sezení / 50 stání
Vstupenky 50 Kč

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.