Po brněnském derby, které skončilo remízou 3:3 Helas zabodoval naplno na palubovce Olympiku Mělník, kde navíc měl utkání od samotného začátku pod kontrolou. Svěřenci Tomáše Galii ví, že pro boj o play-off musí klíčové duely na domácí palubovce zvládnout za tři body. Navíc je čeká v nabitém programu cesta do Prahy k nedělnímu duelu se Spartou. Střeleckou formu nabral Ivan Šarközy, který v Mělníce nastřílel hattrick.

Dynamo doma srdnatě vzdorovalo Spartě a po prohře 4:6 litovalo, že se nepodařilo proměnit více šancí. Právě v Brně proti Žabinským Vlkům si odbyl svoji úspěšnou futsalovou premiéru brankář Zdeněk Křížek. Bývalý gólman fotbalového Dynama se chystá přidat další start znovu v hale Vodova. Dynamo se netají tím, že jejich cílem je probojovat se do play-off a k tomu potřebuje vozit body také z palubovek soupeřů.

David Presl (Helas Brno): “V pátek nás nečeká nic jednoduchého. České Budějovice mají dobře poskládaný tým z mládí a zkušeností. My se nachystáme na herní styl soupeře a budeme chtít navázat na 3 body z Mělníku.”

Zdeněk Křížek (Dynamo PCO České Budějovice): "Po krátké době nás čeká v pátek opět zápas v Brně, tentokrát proti místnímu Helasu. Naposledy jsme z Brna odjížděli vítězně a uděláme vše proto, aby tomu bylo i teď. Při pohledu na tabulku je to pro nás důležitý zápas, abychom se udrželi v boji o play-off. Pro mě osobně to bude druhý zápas v první lize a moc se na něj těším."

___________________________________________________
Helas Brno - SK Dynamo PCO České Budějovice
PÁ 19:30 | SH Vodova
živě na YouTube

Profil haly

Brno | Vodova

Více
Adresa Vodova 336/108, Brno
Kapacita 2900 diváků
Vstupenky 50 Kč dospělí

Další aktuality

Chrudim vrátila Plzni úder, finálová série je vyrovnaná!
Chrudim vrátila Plzni úder, finálová série je vyrovnaná! 17.05.2024

Finále je srovnané 1:1 na zápasy! Chrudim oplatila Plzni prohru z úvodního duelu, na západě Čech vyhrála 5:2 a v pondělí bude usilovat v Heřmanově Městci o mečbol. Dvě branky vstřelil Ewerton, po jedné bratři Drozdové a Záruba. Za domácí se prosadili Vnuk a Kaká.

V pátek v Plzni druhé finále! Co zaznělo z obou kabin?
V pátek v Plzni druhé finále! Co zaznělo z obou kabin? 16.05.2024

V pátek v 19 hodin rozehrají futsalisté Plzně a Chrudimi druhé dějství letošní finálové série. Interobal si z Heřmanova Městce přivezl první bod, který bude chtít na domácí palubovce potvrdit. Hosté požene touha sérii srovnat. Co zaznělo z kabin?

První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru!
První finále rozhodl Kaká, Plzeň má první důležitou výhru! 14.05.2024

Úřadující mistr Interobal Plzeň se ujal vedení ve finálové sérii! V Heřmanově Městci sice dvakrát s Chrudimí prohrával, ale dokázal dvakrát vyrovnat. Šedesát sedm vteřin před koncem rozhodl o prvním důležitém bodu svým druhým gólem Kaká. Vincenzo v dramatickém závěru trefil tyčku. Série pokračuje v pátek v Plzni.