V tabulce dělí oba celky propastných sedm bodů a Liberečtí nic jiného než výhru nechtějí. Žabiny se mohou bodovým ziskem odlepit z předposledního místa. V posledním utkání v hale Vodova bodovali, kdy byli hosty Helasu v brněnském derby. Zápas skončil 3:3. Na výhru čekají Brněnští od 6. ledna, kdy se radovali v Českých Budějovicích. 

Liberec prožívá skvělou sezonu. Na jeho futsal se dá dívat. V minulém utkání trápili Severočeši doma Spartu. Podlehli jí těsně 3:4. I Liberečtí čekají na další výhru poměrně dlouho. Před měsíce porazili doma právě Žabinské Vlky Brno 8:5. Vítězný šestý gól vsítil Jakub Žoček. 

Dominik Havlín, útočník ŽV Brno: "Čeká nás domácí zápas s Libercem, kterému máme co vracet. Budeme se snažit navázat na solidní výkon z brněnského derby a máme v úmyslu přidat nějaké ty body do tabulky - nejlépe tři!"

Petr Popek, manager ŽV Brno: "Letos je vše poněkud hlavou vzhůru. Po lednovém restartu soutěže hrajeme třetí domácí zápas a potřetí v jiné hale. Přesto věřím, že budeme v pátek dobře připraveni a vybojujeme důležité vítězství."

Aleš Benek, trenér FTZS: "Poslední čtyři zápasy jsme nevyhráli, takže motivace a touha celého týmu opět získat 3 body je velká. Všichni víme, že nás čeká velmi nebezpečný soupeř, který se však stále sžívá s nejvyšší soutěží a toho chceme využít. Už náš první vzájemný zápas ukázal, že mají Žabinští Vlci velmi rychlé hráče a umí potrestat každou chybu. Na soupeře jsme dobře připraveni a do Brna jedeme s jednoznačným cílem vyhrát. Musíme se však od prvních vteřin stoprocentní koncentrovat a diktovat tempo. Pokud se chceme stále držet na šestém místě, tak je pro nás povinností tyto zápasy zvládat. Do Brna se všichni těšíme a doufám, že si společně užijeme hlavně zpáteční cestu."

___________________________________________________
Žabinští Vlci Brno - FTZS Liberec
PÁ 20:00 | SH Vodova
živě na YouTube

Profil haly

Brno | Vodova

Více
Adresa Vodova 336/108, Brno
Kapacita 2900 diváků
Vstupenky 50 Kč dospělí

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.