Tím je podle všeho Mělník, který je s dvanácti body na sedmé pozici. Helas má jen o dva body méně a je osmý. Středočeši však ukazují vzestupnou formu. Hlavně díky střelecké chuti Jakuba Moravce, který naposledy vstřelil hattrick České Lípě a jeho tým vyhrál na půdě soupeře 6:4. Předtím Olympik doma trápil Plzeň. 

Helas hrál ve středu v Chrudimi. Na palubovce favorita ligy nepřekvapil a prohrál vysoko 1:8. Naposledy vyhráli Brňané 19. ledna v Českých Budějovicích a nyní chtějí po téměř měsící vyhrát znovu. Návodem jim může být první vzájemný zápas oboou celků v sezoně. Helas doma zvítězil 8:2 a hattrick vstřelil David Cupák. 

Jakub Němec, trenér Olympiku: "S Helasem nás čeká odveta hned po necelém měsíci. Od té doby jsme udělali v naší formě velký posun a doufám, že to potvrdíme i v tomto utkání. Na domácí palubovce chceme ukázat další kvalitní výkon, Helasu vrátit měsíc starou porážku a přiblížit se o další kousek k play off."

Lukáš Matyska, hráč Helasu: "V pátek nás čeká náročné utkání v Mělníku, který poslední dobou podává dobré výkony i výsledky. Očekávám náročné utkání, ve kterém nám domací budou chtít oplatit poslední vzájemnou porážku. My se pokusíme jim to co nejvíce naší hrou znepříjemnit a pokusit se odvézt ze hřiště soupeře cenné tři body.”

______________________________________________________
SK Olympik Mělník - Helas Brno
PÁ 20:30 | SH Mělník
živě na Facebooku

Profil haly

Mělník | SH

Více
Adresa Pod Vrchem 3421, 27601 Mělník
Kapacita 120 sezení, 100 stání
Vstupenky 30 Kč

Další aktuality

Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku!
Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku! 27.04.2024

V pátek 26.4.2024 se neodehrálo druhé utkání semifinálové série s Helasem Brno z důvodu zdravotních potíží chrudimského kapitána Matěje Slováčka. Nyní vám přinášíme informace, jak se bude celá série dále vyvíjet.

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.