Právě Démoni předvedli v posledním utkání s Interobalem velmi sympatický výkon, na který budou chtít navázat právě na východě Čech.

Utkání mezi FK Chrudim a Démony Česká Lípa startuje v pátek 12.2.2021 od 19:00 na chrudimské palubovce, sledovat ho můžete v přímém přenosu na našem Facebooku či v textové verzi na serveru onlajny.com.

Názory z kabiny:

Felipe Conde (trenér FK Chrudim): „Čeká nás čtvrtý zápas v sedmi dnech, doufám, že tento cyklus zakončíme dalším povedeným výkonem. Zápas na hřišti v České Lípě byl komplikovaný a očekávám tentokrát něco podobného. Hlavním cílem je připsat si další vítězství.“

Karel Kruliš (trenér Démoni Česká Lípa): „Do Chrudimi jedeme opět předvést to herní pojetí, co s Plzní. Už na naší palubovce jsme se přesvědčili, že i s tímto soupeřem se dá hrát, po náročném zápase s Plzní to bude velice obtížné, ale i soupeř má v nohách tři zápasy a bude na tom stejně. Pokud předvedeme stejný a bojovný výkon, jako v domácím prostředí, máme šanci na úspěch a na sehrání vyrovnaného zápasu.“

____________________________________________________
FK Chrudim - FC Démoni Česká Lípa
PÁ 19:00 | MSH Chrudim
živě na Facebooku

Profil haly

Chrudim | MSH

Více
Adresa Tyršovo náměstí 12, 537 01 Chrudim
Kapacita 720 sezení / 100 stání
Vstupenky 50 Kč
Sleva pro FUTič děti do 150 cm zdarma

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.