Rapidu patří v tabulce stále poslední místo se čtyřmi body, ale hráči trenéra Dlouhého ukázali, že se výrazně zlepšují. V Chrudimi dokonce sahali po bodu a prohráli těsně 3:4. Pravda, odvetu na Slunetě si už Chrudim pohlídala a vyhrála vysoko 9:0. Nicméně Ústečtí se v lize otrkali a budou i Slavii nepříjemným soupeřem. 

Slávisté jedou na sever Čech z pozice čtvrtého týmu v tabulce. Pokud chtějí udržet kontakt s čelem ligy, musí bezpodmínečně vyhrát. Naposledy hráli sešívaní 22. ledna v Brně, kde porazili tamní Helas 6:1. 

Tomáš Matějka (sportovní ředitel Slavie): "Přípravu na zápas vůbec v ničem nepodceňujeme, přistupujeme k tomu stejně zodpovědně jako ke všem utkáním. Varovným prstem pro nás bylo domácí derby se Spartou. Polovina týmu měla reprezentační srazy, takže jsme přidali na konci týdne tréninky, abychom si zase zatrénovali společně. Do Ústí pojedeme s jasným cílem nepřipustit komplikace a vyhrát."

__________________________________________________
FC Rapid Ústí n. L. - SK Slavia Praha
NE 19:00 | SC Sluneta
živě na YouTube

Profil haly

Ústí n/L | Sluneta

Více
Adresa Jateční 1026/18, 400 01 Ústí nad Labem - Klíše
Kapacita 1000 sezení / 200 stání
Vstupenky 50 Kč

Další aktuality

Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol
Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol 01.05.2024

Evertonova kompletace hattricku završila druhé vítězství Chrudimi v sérii s Helasem se stejným skórem 6:0. Dvě branky přidal Radim Záruba a jednu Pavel Drozd. Východočeši mohou v pátek v Heřmanově Městci postoupit do finále, ve kterém si již své místo vybojoval Interobal Plzeň.

Vnuk rozhodl v závěru a Plzeň je ve finále!
Vnuk rozhodl v závěru a Plzeň je ve finále! 30.04.2024

Interobal Plzeň je prvním finalistou! Se Slavií ve třetím duelu vedl o poločase 2:0, sešívaní ale po změně stran zabrali, vyrovnali na 2:2 a pak také na 3:3. Při závěrečné power play ale rozhodl Tomáš Vnuk čtyřicet vteřin před koncem o postupu Interobalu do finále.

Z kabiny: Plzeň se v ůterý může stát prvním finalistou
Z kabiny: Plzeň se v ůterý může stát prvním finalistou 29.04.2024

Interobal Plzeň má v úterý první mečbol na postup do finále. Po vítězství 10:6 na domácí palubovce vyhrál úřadující mistr 5:1 také v Edenu. V úterý od 20:10 tak začne zápas, po kterém můžeme poznat prvního finalistu. Co zaznělo z obou kabin?