Západočeši si pošramotili svou reputaci v úterní dohrávce v Mělníku, kde se herně trápili a zvítězili jen těsně 4:3. Svěřenci Marka Kopeckého zůstali dál neporaženi. Pokud vyhrají a Chrudim neporhraje s Teplicemi, bude Interobal zpět v čele tabulky. Mometálně je druhý. 

Dynamo po reprezentační přestávce ještě nehrálo. Jihočeši naposledy vyhráli 8:2 na palubovce Žabinských Vlků Brno. V tabulce se tak posunuli na sedmé místo se ziskem devíti bodů. V utkání na západě Čech jsou ale outsiderem.

Michal Holý (hráč Pzně): „K zápasu s Českými Budějovicemi musíme přistoupit od začátku úplně jinak než v Mělníku. Potřebujeme další tři body a zlepšit náš herní projev. Budějovice hrají sympatický futsal, ne až tolik svázaný taktikou a to by nám snad mělo vyhovovat.“

Jiří Hrbáč (hráč PCO): "Víme, že nás čeká velmi težké utkání a cokoliv jiného než výhra Plzně by bylo obrovským překvapením. Ale i tak nejedeme odevzdaní a budeme chtít domácí co nejvíce potrápit."

____________________________________________________
SK Interobal Plzeň - SK Dynamo PCO České Budějovice
PÁ 20:00 | SH Lokomotiva
živě na Facebooku

Profil haly

Plzeň | Lokomotiva

Více
Adresa Úslavská 75, 326 00 Plzeň
Kapacita 1000 sezení / 400 stání
Vstupenky 65 Kč dospělí
Sleva pro FUTič mládež do 130 cm zdarma

Další aktuality

Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku!
Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku! 27.04.2024

V pátek 26.4.2024 se neodehrálo druhé utkání semifinálové série s Helasem Brno z důvodu zdravotních potíží chrudimského kapitána Matěje Slováčka. Nyní vám přinášíme informace, jak se bude celá série dále vyvíjet.

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.