Helas do ní jde po dvou výhrách v řadě. Galiovi svěřenci vyhráli doma nad Mělníkem a v Českých Budějovicích. Rázem se tak s devíti body posunuli na sedmou pozici. Sešívaní zvládli návrat po prohraném domácím derby, když v Edenu deklasovali Čeksou Lípu 7:0. V tabulce jsou s devatenácti body na třetí příčce. 

První vzájemný zápas sezony byl zároveň ligovou premiérou po restartu. Pátého ledna sešívaní doma zvítězili nad Brnem 5:1. Dvěma góly se blýskli Jan Homola a Zdeněk Sláma.

Tomáš Poul (hráč Helasu Brno): “Po těžkém utkání v Budějovicích, které jsme zvládli výsledkově tak, jak jsme si představovali, nás v pátek čeká silná Slavia. Musíme zregenerovat, dobře se připravit na její hru a poučit se z minulého zápasu, kde jsme hlavně v druhé půli soupeři usnadnili cestu za třemi body. Doma se je pokusíme více potrápit a nejlépe je i obrat o nějaké body.”

Jan Křemen (hráč Slavie): "Myslím si, že to bude podobný zápas jako ten, který jsme odehráli nedávno v Edenu, bude to o první brance. U nás jsme ji sice dostali my, ale pak jsme to otočili. Pokud půjdeme do vedení a budeme bránit tak, jako v prvních šesti zápasech, tak bychom měli vyhrát. Je pravda, že v Praze nehrál David Cupák, který má přes dvě stě startů, budou s ním silnější. Je znát, když hraje."

_________________________________________________
Helas Brno - SK Slavia Praha 
PÁ 19:30 | SH Vodova
živě na YouTube

Profil haly

Brno | Vodova

Více
Adresa Vodova 336/108, Brno
Kapacita 2900 diváků
Vstupenky 50 Kč dospělí

Další aktuality

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.

Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol
Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol 26.03.2024

Ve čtvrtek od 20 hodin před kamerami projektu Futsalové pondělí bude pokračovat vyrovnaná série mezi domácí Slavií a Oxyworld Baník Chomutov. Jeden z týmů získá mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?

André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol
André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol 25.03.2024

Chrudim vyhrála v Modřicích nad Žabinskými Vlky 5:1 a v pátek už může dotáhnout postup do semifinále. Žabinští Vlci vzdorovali až do třinácté minuty, kdy začal svoji cestu za hattrickem André, po jednom gólu obstarali Igor Martins a Záruba. Za domácí se v závěru prosadil Havlín.