Do hry se také dostali mladí hráči. Trenér Filinger změnil složení čtyřek a to se na výkonu červenobílého týmu pozitivně projevilo, svému soupeři nastříleli tři branky v prvním poločase a další čtyři přidali po přestávce.

Adam Vondráček (Slavia)
: "Po nevydařeném derby jsme si říkali, že se musíme vrátit k základům, k těžké tvrdé práci a píli na hřišti. Chtěli jsme špatný výsledek odčinit. Kluci makali v obraně a nepustili soupeře k nebezpečným střelám, jsem maximálně spokojený. Byl to v této sezoně můj první odchytaný celý zápas. Já jsem už proti České Lípě několikrát chytal a vždycky jsem dostal gól, jsou to zkušení hráči, proto mě těší, že jsem dneska nulu udržel."

Jan Křemen (autor hattricku Slavia): "Zápas se Spartou nám vůbec nesednul, museli jsme něco změnit, proházeli jsme čtyřky a dneska se to povedlo, má na tom zásluhu celý tým a hlavně trenér, protože ta změna byla vidět. Adam zachytal fantastický zápas, chci mu k jeho výkonu pogratulovat. Můj hattrick? Je to jedno, kdo dá branky, hlavní je to, že jsme získali tři body."

Karel Kruliš (trenér Česká Lípa): "Nacházíme se v nějaké dece po zápase v Ústí, který jsme mohli vyhrát, ale prohráli jsme ho během třiceti vteřin a zanechalo to na nás následky. Dnes jsme mohli v závěru poločasu z penalty snížit, ale nepovedlo se to, nedaří se nám to utrhnout. Slavia dnes byla živější, odpočatější."

Statistiky

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.