Mělník je v tabulce s devíti body sedmý. Olympiku se konečně podařilo po restartu bodovat v pátek, kdy na domácí palubovce porazil Žabinské Vlky 7:2. V úterý ale přijede o poznání těžší soupeř. Plzeň vede tabulku s devatenácti body a navíc v pátek vyhrála na palubovce Teplic vysoko 9:1. V týmu se daří všem hráčům a i přes určité absence jedou Západočeši pro tři body.

Jakub Němec (trenér Olympiku): "Na Plzeň se velmi těšíme, je to tým s asi nejlepší momentální formou. Chceme se předvést a být jí kvalitním soupeřem. S Brnem jsme si zvedli sebevědomí, a když budeme pokračovat v takovýchto zodpovědných a sebevědomých výkonech dál, tak můžeme i s týmem jako Plzeň uspět. Interobal má nyní vynikající tým se spoustou individuálně skvělých hráčů a střílí spoustu branek. Budeme chtít eliminovat jejich útočnou sílu a sami být nebezpeční."

Michal Holý (Interobal Plzeň): „Jako každý zápas proti týmu ze spodku tabulky ho musíme zvládnout. Samozřejmě nesmíme nic podcenit. Musíme na Mělník rychle vlítnout, abychom dali rychle dva, tři góly, a potom mohli i pošetřit síly na zápas s Chrudimí.“

_____________________________________________
SK Olympik Mělník - SK Interobal Plzeň
ÚT 20:30 | SH Mělník
živě na Facebooku

Profil haly

Mělník | SH

Více
Adresa Pod Vrchem 3421, 27601 Mělník
Kapacita 120 sezení, 100 stání
Vstupenky 30 Kč

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?