Teplice jsou momentálně na čele tabulky. Mají nejvíce odehraných zápasů a 18 bodů. Čeká nás tedy další bitva o průběžné prvenství v krátké době. Pokud kterýkoliv tým v pátek vyhraje, zůstane první. Tepličtí jdou do souboje po zajímavém severočeském derby v Ústí nad Labem. Výhráli sice 6:5, ale druhý poločas prohráli 0:4!

Ani Plzni se v posledním souboji nevedlo podle představ a přišla o svou stoprocentní bilanci. Doma totiž remizovala se Slavií 5:5. Nutno dodat, že sešívaní hrají také ve velké formě. Plzeňské trápí jisté covidové absence. Že bude páteční souboj hodně zajímavý, napovídá i první vzájemný zápas sezony, který skončil těsně 4:3 pro Interobal a přinesl mnoho emocí. 

Eloy Alonso (trenér Svarog FC): „Na zápas proti Plzni jsme připraveni. Jsou velkými favority soutěže a v lednu podepsali velmi dobré hráče, z čehož je jasné, že jejich cílem je titul. My stále jako tým rosteme. Jsme na vzestupné linii a jsme si vědomi důležitosti zápasu. Připravujeme se na zápas jako na finále. Víme, že musíme být doma silní a že to bude skvělý zápas. Hráči opravdu chtějí ukázat, že chceme aspirovat na titul. Víme, že to bude obtížné, ale chceme ukázat to nejlepší z nás a přidat další vítězství!“

Marek Kopecký (trenér Plzně): „V Teplicích to bude obrovsky těžký zápas. Teď jsme hráli dva zápasy ve třech dnech, takže kluci musí pořádně zregenerovat. Připravíme se na to, ukážeme si chyby. Po tom domácím zápase čekám v Teplicích opět vyhrocený zápas. Bude to hlavně o hlavách, jak to ustojíme.“

_____________________________________________________
Svarog FC Teplice - SK Interobal Plzeň
PÁ 20:00 | SH Teplice
živě na LSTV

Profil haly

Teplice | SH

Více
Adresa Na Stínadlech 3280, 415 01 Teplice
Kapacita 600 sezení / 100 stání
Vstupenky 50 Kč
Sleva pro FUTič ženy - 20 Kč, děti vstup zdarma

Další aktuality

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?