Vstup do utkání našim hráčům vyšel na jedničku a to zásluhou JIRKY NOVOTNÉHO, který ve druhé minutě placírou umístil vykulený míč za tyč – 1:0

Na srovnání 1:1 opět reagoval George (Jiří Novotný – pozn. redakce), kdy se opět nemýlil ze SS – 2:1. Na 3:1 pálil bombou JAKUB ŽOČEK a to pod tělem hostujícího branaře. Vedení o 3 branky si vzal za své JIRKA ŠISLER, který využil přečíslení a zavěsil na 4:1. Síť se rozvlnila do poločasu na každé straně ještě jednou. Za Vlky pálil přesně Hanuš – 4:2 a v posledních vteřinách první dvacetiminutovky dostal slovo ještě hrající trenér BENEK, který udělal chytrým lobem definitivní tečku za prvním dějstvím – 5:2

Druhá půle se rozeběhla dle pokynů. Přesný pas Novotného po několika sekundách umístil za zády Vlků s chutí hrající KUBA ŽOČEK – 6:2. Naději brněnským hráčů vykřesal individuální akcí Havlín – 6:3. Na inkasovanou branku reagoval opět Liberec, kdy přesný pas Žočka zakončil VOBOŘIL – 7:3.

Chyby v obraně potrestal ve 31. a 34. minutě vlk Svoboda, který udržel svůj tým stále v naději – 7:5. Definitivní tečku za střetnutím udělal ALEŠ BENEK, který využil nekoncentrovanosti soupeře a pohodlně zavěsil na konečných 8:5 pro domácí.

Hodnocení Aleše Beneka (trenér Liberce): „Opět velmi těžký a náročný zápas proti houževnatému soupeři. Pomohl nám určitě vstup do utkání a dva proměněné rohové kopy. V první půli si myslím, že jsme měli hru pod kontrolou a zaslouženě jsme vedli o tři branky. Druhá polovina utkání už byla vyrovnanější a soupeř byl velice nebezpečný. Hrál více na naší polovině a my jsme se záměrně zatáhli. Chtěli jsme kontrolovat výsledek a hrát na brejky, což se povedlo. Velmi dobrý výkon podal mladičký Dlask v brance. V závěru nám pomohl dobrými zákroky ke třem bodům. Kluky musím pochválit, že jsme to opět týmovým výkonem zvládli a nic jsme proti Brnu nepodcenili.”

Hodnocení Petra Starého (hráč Vlků Brno): „Jedním slovem zklamání. První poločas jsme se dopouštěli spousty chyb v rozehrávce i obranné činnosti, které vyspělý soupeř s přehledem trestal a po zbytek zápasu už jsme se jen snažili něco honit. S takovými výkony v lize bohužel nemáme šanci pravidelně bodovat.”

Statistiky

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.