Vyrovnané utkání slibuje nejen poslední vzájemný zápas, ale také pohled na tabulku. Oba mančafty mají shodně sedm bodů, ale Liberec má o jedno utkání méně. Je tedy pátý a Českolipští šestí. 

První vzájemný souboj sezony se hrál 27. září a skončil 4:4. Za domácí se dvakrát trefili Fichtner s Havrdou, za Liberecké skórovali taktéž dvakrát Šisler s Benekem. 

Aleš Benek (hrající trenér Liberce): "Asi jako všechny celky se na restart soutěže moc těšíme. Po celou dobu jsme se snažili hráče všemi možnými způsoby udržet v dobré kondici a věřím, že se nám to povedlo. Hlásíme se v plné zbroji a budeme chtít domácí zápas zvládnout. S Lípou je to vždy boj o každý metr palubovky a je to pro nás tradiční soupeř. Po delší pauze bez utkání nepředpokládám, že se bude hrát okulahodící futsal. Spíše, kdo udělá méně chyb, tak ten vyhraje. Hodně nám ukázalo venkovní utkání v Lípě ve třetím kole, kdy jsme v určitých pasážích hry byly horším týmem a bod byl pro nás cenný. Myslím, že se z toho poučíme a uděláme maximum, abychom vstoupili do nového roku vítězně."

Karel Kruliš (trenér Démonů): "Po delší odmlce je tu znovu soutěžní zápas, a to hned derby s Libercem. Poslední zápas u nás v České Lípě byl remízový, i když jsme měli o trochu navrch a mohli zápas rozhodnout ve svůj prospěch. Ale nestalo se a body se dělily. Po pauze jdeme do velké neznámé, i když už se nějakou dobu chystáme a trénujeme, tak zápas bude o něčem jiném. Jak říkám, derby nemá favorita, tak věřím, že se statečně popereme o body a nějaké z Liberce odvezeme."

_______________________________________
FTZS Liberec - FC Démoni Česká Lípa
PÁ 19:30 | SH Harcov
živě na YouTube

Profil haly

Liberec | TU Harcov

Více
Adresa Na Bohdalci 715/30, 460 07 Liberec
Kapacita 200 sezení / 50 stání
Vstupenky 40,- (ženy, ZTP, důchodci a děti do 15ti let ZDARMA)

Další aktuality

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?