Brněnští v úterý prohráli 1:5 na Slavii a dál zůstávají se třemi body na desáté pozici. S Teplicemi se už v letošní sezoně navíc utkali. Ve 3. kole doma prohráli 3:5 a utkání nedohrál vyloučený kapitán David Cupák. Ten právě kvůli této červené kartě nehrál sice pouze dva zápasy, ale kvůli Covidu se jeho distanc protáhl na více jak tři měsíce. Trest mu skončil až v úterý.

Teplice dosud odehrály pět duelů. Čtyři vyhráli. Jediná prohra se zrodila 2. října v Plzni (3:4). Severočeši se na restart ligy hodně těší a v zápase budou favoritem. I když dlouho nehráli. 

Eloy Alonso (trenér Svarog FC): „Konečně se vracíme do soutěže! Jsme opravdu šťastní, že liga opět začíná. Náš první soupeř bude Helas Brno. Je to velmi nepříjemný protivník, jak jsme již mohli vidět v prvním utkání v Brně. Helas je nebezpečný tým, všechny týmy budou nebezpečné, protože začínáme prakticky od nuly. Brno přijede do Teplic v zápasovém rytmu. My se ale musíme soustředit na sebe. V pátek do zápasu musíme vložit stoprocentní nasazení, sílu a hrát aktivně. V lednu nás čeká mnoho zápasů a my musíme být připraveni. Je velmi důležité, abychom začali vítězstvím za tři body.“

Tomáš Galia (trenér Helasu): “Utkání v Teplicích má svého favorita jasně dáno, ale pro nás se nic nemění. Na druhé venkovní utkání v tomto týdnu pojedeme připraveni. Chceme domácím utkání znepříjemnit a odvést na hřišti naše maximum, se kterým budeme na konci zápasu spokojeni. V těžkém utkání dostanou šanci naši mladíci, kteří tyto zápasy potřebuji ke svému růstu.”

_____________________________________________
Svarog FC Teplice - Helas Brno 
PÁ 20:00 | SH Teplice
žive na YouTube

Profil haly

Teplice | SH

Více
Adresa Na Stínadlech 3280, 415 01 Teplice
Kapacita 600 sezení / 100 stání
Vstupenky 50 Kč
Sleva pro FUTič ženy - 20 Kč, děti vstup zdarma

Další aktuality

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?