I když samotní aktéři utkání očekávali vyrovnanější bitvu oproti pohárové, byli to znovu domácí, kteří od prvních minut tahali za kratší konec. Na první branku utkání se čekalo opět relativně dlouho. V 10. minutě se prosadil Jirka Baran, bohužel pro domácí však trefil hlavičkou „malou domu“ do vlastní brány. Hned z další akce však Baran své zaváhání napravil, když dostal míč za záda hostujícího gólmana Kirova. V téže minutě bylo pro Svarog ještě veseleji. Na 2:1 otočil skóre Tato. Ve 13. minutě se domácím povedl roh, na 3:1 zvýšil Keko po asistenci Jezina. Svarog byl i nadále aktivnějším týmem, další branka už ale v první půli nepadla. Strany se měnily za stavu 3:1.

Ani druhá polovina utkání žádné větší drama nepřinesla. Domácí si šli minutu po minutě za vítězstvím. Na 4:1 zvyšoval ve 21. minutě Paulinho. Ve 37. minutě poslal Svarog do čtyřbrankového vedení Jezin. O minutu později ještě přišlo snížení po tečované střele Fichtnera, ale to bylo od soupeře vše. Teplice vítězný zápas uzavřely v poslední vteřině, když trefil prázdnou branku Démonů César. 

Svarog zvládl i druhé utkání s Českou Lípou v řadě, zapisuje tři body do tabulky a může jít do korona pauzy s čistou hlavou. 

Jiří Baran, hráč Svarog FC: "Zápas jsme měli od začátku pod kontrolou. Česká Lípa neměla za celý zápas skoro nic a nebýt dvou vlastních gólů, ničím by nás neohrozila. Utkání jsme zvládli a teď nás bohužel čeká nucená pauza. Doufejme, že co nejkratší."

___________________________
Statistiky

Další aktuality

Z Edenu v pátek uvidíte znovu rozšířený přenos. Slavia vyzve Plzeň
Z Edenu v pátek uvidíte znovu rozšířený přenos. Slavia vyzve Plzeň 25.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Slavií Praha a Interobalem Plzeň uvidíte v pátek večer znovu živě na YouTube a ČT sport Plus. Přímý přenos začne o dvacet minut dřív již předzápasovým studiem. Utkání vypukne ve 20 hodin.

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.