Mělničtí mají po dvou zápasech hrozivé skóre 4:13, ale Jihočeši na tom nejsou o moc lépe - 2:12. Čeká nás tedy bitva o první body a o první výhru v ročníku. V loňské sezoně se oba celky vinou koronaviru utkaly pouze jednou. V Českých Budějovicích skončilo televizní utkání remízou 4:4, ačkoliv domácí vedli už 4:1.

Jakub Němec (trenér Olympiku): „Čekám velmi vyrovnané utkání. Po ztrátě z Liberce však nemůžeme dopustit, abychom nezvítězili a nezískali tři body. České Budějovice však v 1. kole v Chrudimi ukázaly, že mají velkou sílu a když jim to sedne, tak mohou být vyrovnaným soupeřem i takovému týmu. To mluví za vše. Věřím však, že v plné sestavě zvítězíme a předvedeme kvalitní výkon. V Českých Budějovicích hrají bývalyí vynikající fotbalisté, kteří se po kariéře vrhli na futsal a je vidět, že je to hodně baví. Prezentují se více fotbalovým stylem a velmi dobrou obranou, což je pro každého soupeře velmi nepříjemné a je náročné se prosadit.”

Radim Pouzar (Dynamo PCO ČB): „Po dvou zápasech s velice silnými týmy nás čeká série zápasů s mužstvy na naší úrovni. Začínáme v Mělníku, kde nás určitě nečeká nic jednoduchého. Tým sice oslabil o Vokouna a Hrdinu, nicméně osa zůstala stejná. Nejvýraznější osobou bude Pepa Gabčo. Nám se tým postupně doplňuje a věřím, že pokud budeme v kompletní sestavě, jsme schopni tyto zapasy zvládat. A do Mělníku pojedeme určitě s cílem odvézt minimálně bod.”

_______________________________________________
SK Olympik Mělník - SK Dynamo PCO České Budějovice
PO 20:00 | SH Mělník

Profil haly

Mělník | SH

Více
Adresa Pod Vrchem 3421, 27601 Mělník
Kapacita 120 sezení, 100 stání
Vstupenky 30 Kč

Další aktuality

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.