Oba celky spolu v první lize nikdy nehrály. Chrudim má za sebou letos již dva soutěžní zápasy. Doma s Dynamem těsně vyhrála 2:1 a v sobotu remizovala se Spartou 2:2 před televizními kamerami. Právě díky TV klání byl tento souboj přeložen na středu. Žabinští Vlci tak mají odehráno pouze jedno ligové utkání, ve kterém doma podlehli po sympatickém výkonu Teplicím 5:7.

Ohlasy před zápasem

Michal Letzel, prezident domácího klubu: "Pro nás a naše fanoušky bude zápas dalším futsalovým svátkem a zároveň velkou zkouškou. V prvním kole jsme podali slibný výkon, ale ten musíme ve snaze o dosažení ligové konkurenceschopnosti ještě zlepšit a v co největší míře eliminovat zbytečné chyby, kterých jsme se dopustili. Náš bodový zisk z tohoto zápasu by se řadil do kategorie sci-fi, takže se především pokusíme ještě o jedno kolo oddálit nějaké zásadní probuzení chrudimských střelců. O výši skóre polemizovat nechci, ale chceme uhrát přijatelný výsledek a zápas si naplno užít."

Michal Odehnal, trenér Vlků: "Čeká nás opět velice silný soupeř, který je známý nejen u nás, ale i v Evropě, díky mnohonásobné účasti v Lize mistrů. Určitě chceme podat minimálně stejný výkon jako v prvním kole a navázat na naší společnou poctivou práci. Přejeme si, aby diváci po zápase odcházeli z haly s pocitem, že viděli atraktívní zápas a dobrý futsal."

Felipe Conde, trenér FK Chrudim: "Hlavním úkolem pro následující zápas bude lepší efektivita vytvořených příležitostí a napravení chyb v obraně, které jsme předvedli v prvních dvou kolech. Soupeř bude po kvalitním debutu velmi motivován, musíme být stoprocentně soustředění. Primárně musíme předvést kvalitní výkon a eliminovat šance soupeře."

___________________________
Žabinští Vlci Brno - FK Chrudim
Středa 20:00 | SH Brno-Bohunice

Profil haly

Brno | TJ Tatran

Více
Adresa Neužilova 35, 625 00 Brno-Bohunice
Kapacita 250 sezení / 80 stání
Vstupenky 50 Kč

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?