O tomto utkání už jsme podrobně psali v tomto článku, ale nyní máme i ohlasy obou stran a stojí rozhodně za přečtení. Jindy sebevědomá Sparta jede totiž na východ Čech s pokorou.

„Bude to pro nás samozřejmě úplně jiný zápas, protože soupeř je několikanásobný mistr ligy," narážel trenér Sparty Beni Simitči na výhru 6:1 v prvním kole na hřišti nováčka z Rapidu. Je to teprve druhé kolo ligy, takže samozřejmě budeme chtít v Chrudimi uspět jako v každém zápase, ale zatím z toho ve druhém kole základní části nebudu dělat vědu," překvapil kouč předloňského mistra v covidové sezoně, kdy se každý bod počítá.

Chci vidět hráči, jak reagují v těžkém zápase, protože tenhle bude daleko jiný od toho, který jsme hráli minulou sobotu. Na utkání se samozřejmě těším, protože hrát proti Chrudimi je pocta jak pro hráče, tak i trenéra, protože silnějšího soupeře tady v lize nemůžeme potkat," dodal Simitči.

Chrudim hraje podruhé doma. Ve druhém kole nás čeká náročný zápas. Poctivě pracujeme na tom, abychom odstranili nedostatky z prvního utkání, jsem si jistý, že předvedeme lepší výkon," narážel chrudimský trenér Felipe Conde na těsnou výhru 2:1 s Českými Budějovicemi. Bude to zcela jiný typ zápasu, budeme napadáni, na což musíme být připraveni. Na druhou stranu, bude to mnohem otevřenější duel, který přinese pro diváky pořádnou futsalovou show. Jak jsem řekl již dříve, našim cílem je získat co nejvíce bodů to půjde, a tím pádem i v sobotu chceme brát zvítězit!" vzkázal Conde soupeři.

____________________________________
FK Chrudim - AC Sparta Praha
SO 18:30, MSH Chrudim
živě ČT Sport

Profil haly

Chrudim | MSH

Více
Adresa Tyršovo náměstí 12, 537 01 Chrudim
Kapacita 720 sezení / 100 stání
Vstupenky 50 Kč
Sleva pro FUTič děti do 150 cm zdarma

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?