Brněnský celek povede Michal Odehnal, současný trenér české futsalové reprezentace žen. "Před sezonou 2020/21, ve které se premiérově představíme v nejvyšší futsalové soutěži, jsme se dohodli na spolupráci s trenérem Michalem Odehnalem. Pod vedením Michala Letzela a Michala Odehnala probíhá poctivá příprava našeho mužstva směřující k vůbec prvnímu prvoligovému zápasu v historii našeho klubu, který sehrajeme již za třicet dní (4. 9. 2020 v hale Bohunice) a soupeřem nám bude tým Svarog FC Teplice," zveřejnili Vlci na svém Facebooku.

Další aktuality

Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol
Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol 01.05.2024

Evertonova kompletace hattricku završila druhé vítězství Chrudimi v sérii s Helasem se stejným skórem 6:0. Dvě branky přidal Radim Záruba a jednu Pavel Drozd. Východočeši mohou v pátek v Heřmanově Městci postoupit do finále, ve kterém si již své místo vybojoval Interobal Plzeň.

Vnuk rozhodl v závěru a Plzeň je ve finále!
Vnuk rozhodl v závěru a Plzeň je ve finále! 30.04.2024

Interobal Plzeň je prvním finalistou! Se Slavií ve třetím duelu vedl o poločase 2:0, sešívaní ale po změně stran zabrali, vyrovnali na 2:2 a pak také na 3:3. Při závěrečné power play ale rozhodl Tomáš Vnuk čtyřicet vteřin před koncem o postupu Interobalu do finále.

Z kabiny: Plzeň se v ůterý může stát prvním finalistou
Z kabiny: Plzeň se v ůterý může stát prvním finalistou 29.04.2024

Interobal Plzeň má v úterý první mečbol na postup do finále. Po vítězství 10:6 na domácí palubovce vyhrál úřadující mistr 5:1 také v Edenu. V úterý od 20:10 tak začne zápas, po kterém můžeme poznat prvního finalistu. Co zaznělo z obou kabin?