Čtvrtek 18:30 | SK Interobal Plzeň - FK ERA-PACK Chrudim

Chrudim, pakliže vyhraje, bude mít první místo po základní části prakticky na dosah ruky. Ve zbylých zápasech totiž bude papírovým favoritem. Postupně se utká s celky bojujícími o záchranu - Hodonín, České Budějovice, Liberec a Česká Lípa.

Plzeň by v případě prohry měla i horší vzájemný zápas s Východočechy. První duel skončil 1:1. Navíc Západočeši jedou poslední kolo na Spartu. Výhra by se jim tedy ve čtvrtek moc hodila. Pro Plzeňské by byla vůbec první v historii vzájemných zápasů s ERA-PACKem.

Michal Holý (hráč SK Interobal Plzeň): „Čeká nás souboj o první místo v tabulce. Vážíme si, že můžeme v této fázi soutěže bojovat o nejvyšší příčky. Chrudim je výborně organizovaný tým, my musíme oproti posledním zápasům zlepšit hlavně defenzivní činnost a po podzimní remíze v Chrudimi se pokusíme opět přepsat historii."

Felipe Conde (trenér FK ERA-PACK Chrudim): „Čeká nás nesmírně důležitá bitva o první místo v tabulce. V prvním vzájemném zápase jsme obdrželi velmi rychlou branku a ta změnila dynamiku celého střetnutí. Ale to nemění nic na faktu, že jsme neodehráli dobrý zápas a tím to Plzni hodně ulehčili. Nyní je plán to soupeři co nejvíce znepříjemnit. Víme, že hrajeme proti kvalitnímu týmu, který je díky trenérovi velmi dobře organizovaný, ale my také máme skvělé hráče, kteří se vyvíjí každým dnem. Chceme si pro výhru dojít chytře, podobné zápasy známe a víme, jak vážné mohou být jednotlivé chyby, které vytvoříme. Očekávám plnou halu a věřím, že uvidíme skvělou futsalovou party, která ukáže, jakou hodnotu česká liga má.“

První letošní zápas: 1:1
Historická bilance: 0-2-17, skóre 32:136
Živě: Tipsport.cz a LSTV.cz

Pozvánka plzeňského týmu

Profil haly

Plzeň | Lokomotiva

Více
Adresa Úslavská 75, 326 00 Plzeň
Kapacita 1000 sezení / 400 stání
Vstupenky 65 Kč dospělí
Sleva pro FUTič mládež do 130 cm zdarma

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?